İstanbul yağmura uyandı

İstanbul’da akşam saatlerinde başlayan sağanak, gece de devam etti. Sabah işe gitmek için yola çıkan bazı vatandaşlar yağmura yağmurluk ve şemsiye ile önlem alırken bazıları ise hazırlıksız yakalandı.

Haberler İHA 25.10.2018 - 06:55 Son Güncelleme : 25.10.2018 - 09:02

  • 1
    İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak gece de devam etti.
  • 2
    Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamanın ardından, İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan sağanak, gece saatlerinde de devam etti.
  • 3
    Akşam saatlerinde Avrupa yakasında etkili olmaya başlayan yağış, gece saatlerinden itibaren Anadolu Yakası'nda da etkisini arttırarak sabahta devam etti. Sağanak yağış bazı vatandaşlara zor anlar yaşattı.
  • 4

    Meteoroloji Genel Müdürlüğünden geçtiğimiz günlerde, "Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıkları, perşembe günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havayla birlikte batı kesimlerden başlayarak 6-12 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşecek açıklaması yapılmıştı. 

    İstanbul bugün, parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde il geneli, öğleden sonra Anadolu Yakası aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15 derece olacak. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız