İstanbul'da taksicilere ceza yağdı

Eminönü'nde sivil trafik ekipleri taksicilere yönelik denetim yaptı. Çok sayıda taksiciye emniyet kemeri, fazla yolcu nedeniyle  ceza kesildi. Yolcu gibi taksiye binmek isteyen polisleri geri çeviren bir sürücü de ceza alanlar arasındaydı.

Haberler DHA 25.08.2021 - 12:37

  • 1

    İstanbul'da bugün taksicilere yönelik denetimler vardı.

    Eminönü'nde sivil trafik ekipleri tarafından yapılan denetimde taksiler tek tek durduruldu.

  • 2

    Seyir halinde telefon kullanan, emniyet kemeri takmayan, yolcu kapasitesini aşan taksicilere ceza kesildi.

    Denetimler sırasında taksimetreye yönelik kontroller de yapıldı.

  • 3
    Öte yandan yolcu gibi taksilere binmek isteyen sivil trafik ekiplerini almayan sürücüler ise denetim noktasında durdurularak uyarıldı.
  • 4

    "İŞİ HAKKIYLA YAPMAYAN BİR SÜRÜ ARKADAŞIMIZ VAR"

    Ceza yazılan taksicilerden Kayhan Kaya, "Olması gereken bir uygulama. Maalesef bu işi hakkıyla yapmayan bir sürü arkadaşımız var. Ben iki aylık sürücüyüm ama memnunum. Taksimetre ile çalışmayı tercih ediyorum. Navigasyonum da sürekli açıktır. Müşteri de ekrandan nereye gittiğini görebiliyor. Yolcuların güveni artıyor" dedi.
  • 5
    Yolcu gibi taksiye binmek isteyen sivil trafik ekiplerini almayan sürücü Sait Yolcu ise "Şimdi köprüden indim. Otellerle çalışıyorum. Anons geçti, müşteri almaya otele gidiyordum. Durmadım zaten" diyerek kendini savundu.
  • 6
    Yolcu taşıma kapasitesini aştığı için ceza kesilen bir taksici ise "Kıramadığım için aldım. Ne yapayım? 'Çocuk kalsın' mı diyeyim? Mecburen aldım. Turist değildi" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız