İşte zehirli ayakkabılar

Piyasaya sürülen 33 bin zehirli ayakkabı aranıyor. Ayakkabı modellerinin fotoğrafları Gümrük Bakanlığı'nın internet sitesinde yayınlandı.

Haberler 28.11.2014 - 05:47

  • 1

    İşte zehirli ayakkabılar

    Kansorejen madde içeren 33 bin zehirli ayakkabı, imha edilmek üzere depoda bekletilirken iç piyasaya sürüldü.
  • 2

    İşte zehirli ayakkabılar

    Türkiye’nin günlerdir konuştuğu ayakkabı modellerinin fotoğrafları, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın internet sitesinde yayınlandı.
  • 3

    İşte zehirli ayakkabılar

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Nurettin Canikli, şüpheli ayakkabıların tahlile gönderildiğini ve birkaç gün içerisinde sonucun çıkacağını söyledi.
  • 4

    İşte zehirli ayakkabılar

    Orjinal ayakkabıların denetim sırasında çekilmiş olan fotoğrafları paylaştıklarını söyleyen Canikli, “Bir şekilde o ayakkabılara benzeyen ayakkabı aldığını düşünen vatandaşımız varsa, emin olmak için ayakkabıları bize getirsinler, maliyet düşünmesiler” dedi.
  • 5

    İşte zehirli ayakkabılar

    Ayakkabılardan bir kısmının izlerine ulaşıldığının tahmin edildiğini söyleyen Canikli, “Numuneler alındı.  İstanbul ve İstanbul dışında bazı illerde, 24 farklı ayakkabı tipinden 12 tanesinin izlerine ulaştık. Ama ne kadarı stoklarda, ne kadarı satıldı bilmiyoruz” şeklinde konuştu.
  • 6

    İşte zehirli ayakkabılar

    Ayakkabıları imal eden firmayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyleyen Canikli şunları kaydetti:
  • 7

    İşte zehirli ayakkabılar

    “Enselerindeyiz. Tespit ettiğimiz ayakkabıların onların olduğunu düşünüyoruz. O firma ve firma ile bağlantılı firmaların hepsini masaya yatırıyoruz. Ayrıca ciddi radikal kararlar alıyoruz. Depoların muhafazası, giren ve çıkanlardan sorumlu olan kişinin sorumluluğu netleştiriliyor. Kamunun denetim yetkisi öne çıkarılıyor. Yeni düzenleme ile kameralı sistemler kurulacak ve depolar merkezlerden izlenebilecek”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız