Kabine toplantısı kararları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Kabine gündeminde neler var? Gözler emekliye ek zam düzenlemesinde

Kabine toplantısı, emekliye ek zam düzenlemesi için bekleyen binlerce vatandaşın gündeminde yer alıyordu. Son olarak 6 Aralık tarihinde yapılan Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun takvimi nedeniyle 5 haftadır yapılamamıştı. Yeni Kabine toplantısı bugün yapılmaya başladı. Gözler ise emekliye ek zam düzenlemesiyle ilgili alınacak karara çevrildi. Peki, Kabine toplantısı kararları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Kabine gündeminde neler var?

Haberler ntv.com.tr 16.01.2024 - 16:47

  • 1
    Kabine toplantısı kararlarının ne zaman açıklanacağı, Türkiye gündemini ve ekonomiyi yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Memur ve memur emeklisinin yüzde 49,25'lik maaş artışına karşın, işçi ve Bağkur emeklisinin zam oranının 37,57'de kalması kamuoyunda beklentilere yol açmıştı. Vatandaşların gözleri ise Kabine'den bugün çıkacak olan emekliye ek zam düzenlemesine çevrildi. Peki, kabine toplantısı kararları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Kabine gündeminde neler var? Gözler emekliye ek zam düzenlemesinde
  • 2

    KABİNE TOPLANTISI KARARLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

    2024 yılının ilk Kabine toplantısı 16 Ocak 2024 Salı günü saat 14.30 itibarıyla başladı.

    Kabine toplantısı kararlarının ise akşam saat 20.00 sularında açıklanması bekleniyor.

  • 3

    GÖZLER EMEKLİYE EK ZAM DÜZENLEMESİNDE

    Gözler Kabine toplantısı sonrası yapılacak açıklamada.

    Zira memur emeklisiyle, SSK ve Bağkur emeklisinin aldığı maaş zammı arasında 12 puanlık bir fark var ve bu farkın azaltılmasına yönelik çalışma, bugünkü kabine toplantısında masada olacak.

    Toplantı sonrasında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekliye ek zam düzenlemesiyle ilgili alınan kararı açıklaması bekleniyor.

  • 4

    KABİNE GÜNDEMİNDE NELER VAR?

    Kabine Toplantısı gündeminin emekliye ek zam, en düşük emekli maaşı düzenlemesi ve öğretmen atamaları olması bekleniyor.

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Başkan Erdoğan'ın talimatı ile çalışmalara başladı.

    Emekliye ek zam olup olmayacağı, refah payı miktarı gibi konuların Kabine ile ele alınması bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız