Kasabın 90 bin lirasını çaldılar | (Et de para da aynı poşette olunca işleri kolaylaştı)

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde bir kasapta, dükkanın 5 günlük hasılatı olan 90 bin liranın içinde bulunduğu poşet çalındı. Poşeti alarak kayıplara karışan 3 kişi, hem dükkan sahibi hem de polisler tarafından her yerde aranıyor.

Haberler DHA 03.07.2023 - 11:35

  • 1

    Arnavutköy ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi'nde kasap Volkan Dinler, Kurban Bayramı'nın son gününde kasasında bulunan 90 bin lirayı bir poşete koyarak tezgahın üzerine bıraktı.

  • 2

    Akşam saat 21.30 sıralarında iş yerine gelen 3 kişi, et almak istediklerini söyleyerek Volkan Dinler’i lafa tuttu. Dinler'in 5 günlük hasılatını koyduğu poşetle alışveriş poşetlerinin aynı renk olması hırsızların işini kolaylaştırdı.

  • 3

    Alışveriş yapan 3 kişi tezgahın üzerinde bulunan alışveriş poşeti ile içi para dolu poşeti de alarak kasap dükkanından ayrıldı.

  • 4

    Birkaç dakika sonra 90 bin liranın içinde olduğu poşetin tezgahta olmadığını fark eden Dinler, güvenlik kamerası görüntülerini izleyince parasının 3 kişi tarafından çalındığını anladı.

  • 5

    Arnavutköy Polis Merkezine giderek şikayetçi olan Dinler, her yerde 90 bin lirasını alan o 3 kişiyi arıyor. Dinler, “Dalgınlığımı fırsat bilen 3 kişi beni sürekli  konuşturarak dikkatimi iyice dağıtmaya çalıştılar. Poşetin içinde para olduğunu anladılar. Hatta dışarı çıkıp bir ara kameraların olup olmadığını kontrol ettiler. Daha sonra benim de dalgınlığımı fırsat bilerek hem alışveriş yaptıkları et dolu poşeti hem de 90 bin liranın içinde olduğu aynı renk poşeti alarak gittiler.” dedi.

    Polisin hırsızlık olayıyla ilgili olarak çalışması sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız