Kazada yaralanan atların yürek burkan görüntüsü

Antalya'da ters şeritten ilerleyen sahipsiz iki ata, önce kamyonet sonra TIR çarptı. Çeşitli yerlerinden yaralanan, bir süre sonra yol kenarına alınan iki at, tedavi edilmek üzere Antalya Hayvanat Bahçesi'ne götürüldü.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 07.02.2019 - 14:39

  • 1
    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde sahipsiz gezen 1'i dişi 2 ata, öğle saatlerinde araç trafiğinin yoğun olduğu Gazi Bulvarı üzerinde ters şeritten ilerlediği sırada, iddiaya göre önce bir kamyonet ardından da bir TIR çarptı.
  • 2
    Kazada atlardan erkek olan hafif yaralanırken, diğeri çeşitli yerlerinden darbe aldı.
  • 3
    Kaza nedeniyle tek şeridi kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, vatandaşlar durumu polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bildirdi.
  • 4
    Kısa sürede belirtilen adrese gelen polis çevre güvenliği alırken, yerde uzun süre yatan atlar vatandaşların yardımıyla ayağa kaldırılıp yolun kenarına getirildi.
  • 5
    Yaralı atlar daha sonra Antalya Hayvanat Bahçesi'ne götürüldü.
  • 6
    Hayvanat Bahçesi'nin sorumlu veteriner hekimi Zeki Cihangir'in tedaviye aldığı atlar bir süre burada kontrol altında tutulacak. Veteriner Hekim Zeki Cihangir, atlardan dişi olanının 20-25 santimetre uzunluğunda derin açık yara ve sağ gözünde travmaya bağlı ödemle geldiğini söyledi.
  • 7
    Küçük bir operasyonla dikiş atarak kesik yarasını kapattıkları atın gözündeki ödemle ilgili de tedavi uyguladıklarını dile getiren Cihangir, "Yaralı atın genel durumu iyi, yemek yiyor, suyunu da içiyor. Yara 10-12 günde kapanır. Biz de bu arada enjeksiyonla antibiyotiklerini yapacağız. Diğer atımızda bir sıkıntı yok. Sadece bir travmaya maruz kalmış. Ona sadece besleme yapacağız" diye konuştu.
  • 8
    Olayı görenlerden Sefa Aktun, "Yolda yaralı atları görünce hemen durdum. Çeşitli kurumları arayıp yardım istedim. İnşallah bir şey olmaz" dedi. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, atlara çarpıp kaçan aracın tespit edilebilmesi için civardaki MOBESE kameralarının görüntülerini incelemeye başladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız