Marmaris’te sabaha karşı sokak kavgası

Muğla’nın turizm cenneti ilçelerinden Marmaris’te sabaha karşı saat 04.30’da iki restoran çalışanları arasında sokak kavgası çıktı. Yapılan ihbar sonucu mahalleye gelen polis ekipleri, iki tarafın birbirlerinden şikayetçi olmaması üzerine uyarı yaparak bölgeden ayrıldı.

Haberler İHA 03.08.2023 - 16:01

  • 1

    Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabaha karşı 04.30’da farklı restoranların çalışanları arasında kavga çıktı.

    Barlar Sokağı’nda bulunan eğlence merkezinde çalıştıkları öğrenilen üç kişi, restoranın önüne gelerek içeride oturan başka bir eğlence mekanı çalışanının dışarı çıkması için seslendi.

  • 2

    Restoranda yemek yiyenlerin dışarı çıkmaması üzerine kapıda bekleyenler bölgede bulunan kişiler tarafından uzaklaştırıldı.

    Beş dakika sonra üç kişi koşar adımlarla restorana girerek henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştıkları kişiye tekme ve yumruk atmaya başladı.

    Kavgayı vatandaşlar ve restoran çalışanları ayırdı.

  • 3

    Sözlü tartışmalar bu sefer sokağa taştı. Tansiyonun düşmediği sözlü tartışmalar zaman zaman kavgaya döndü.

    Gürültüye uyanan mahalle sakinleri ise olan bitenleri balkon ve pencerelerinden izlemeye başladı.

    İki grubun sokakta bağırarak tartışmaları devam ederken o anlar bir kişinin cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

    Yapılan ihbar sonucu mahalleye gelen polis ekipleri davacı ve şikayetçinin olmadığı kavga sonrası uyarıda bulunarak uzaklaştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız