Milli Piyango yılbaşı bileti ne kadar? 2024 Milli Piyango yılbaşı çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları

Milli Piyango bilet fiyatlarının ne kadar olduğu, 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi öncesinde vatandaşların gündeminde yer alıyor. Zengin olma hayaliyle Milli Piyango yılbaşı özel çekilişine katılacak olan vatandaşlar, çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar oldu?

Haberler 19.12.2023 - 12:34

  • 1
    2024 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi öncesinde bilet fiyatlarının ne kadar olduğu sorgulanmaya başladı. Şanslarına güvenen ve zengin olma umuduyla Milli Piyango yılbaşı çekilişine katılacak olan vatandaşlar, çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatlarını araştırıyor. İşte ayrıntılar.
  • 2

    2024 MİLLİ PİYANGO BİLETLERİ NE KADAR?

    Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklama sonrasında yılbaşı özel çekilişi için bilet fiyatları belli oldu.

    Buna göre; 1 Ocak günü yapılacak çekilişte şansını deneyecekler için çeyrek bilet 100 lira, yarım bilet 200 lira ve tam bilet 400 liradan satılıyor.
  • 3

    MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYE TUTARI NE KADAR?

    Milli Piyango tarafından yapılan açıklamada, yılbaşı özel çekilişinde bu yıl büyük ikramiye 400 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız