Sahillerde bayram yoğunluğu

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilenler sahillere akın etti. Yurdun turistik beldelerindeki sahillerde bugün yoğunluk oluştu. Antalya’da Konyaaltı Sahili, Muğla’da Bodrum, Marmaris ve Fethiye en çok yoğunluk yaşanan noktalar oldu.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 10.04.2024 - 14:40 Son Güncelleme : 10.04.2024 - 19:40

  • 1

    Ramazan Bayramı tatili turizmi hareketlendirdi, yurdun turistik noktalarında yoğunluk yaşandı.

  • 2

    KONYAALTI'NDA BAYRAM HAREKETLİLİĞİ

    Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 2 milyon tatilcinin gelmesinin beklendiği Antalya’da, hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyrediyor.

    Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü verilerine göre; kentte hava sıcaklığı 24 derece, deniz suyu sıcaklığı 22 derece, nem oranı da yüzde 60’ı gördü.

  • 3

    Sıcak havayı fırsat bilen Antalyalılar ve kente gelen tatilciler, Konyaaltı Sahili’ne gitti.

    Kimileri denize girerken, kimleri güneşlenmeyi tercih etti. Kimleri de sahil bandında yürüyüş yaptı.

  • 4

    Meteoroloji verilerine göre; bayram tatili süresince Antalya’da hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

  • 5

    FETHİYE DE HAREKETLENDİ

    Muğla’nın turistik ilçelerinden Fethiye’deki Ölüdeniz ile Belcekız plajı da yoğun bir gün geçirdi.

    Yerli ve yabancı turistler, Nisan ayında deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı. Kimi tatilciler de yamaç paraşütü ve çeşitli su sporları ile doyasıya eğlendi.

  • 6

    Yoğunluktan dolayı trafikte uzun araç kuyrukları oluştu.

  • 7
    Ölüdeniz bölgesinde ciddi bir yoğunluk yaşandığını belirten Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, “Açık olan oteller nerdeyse dolu. Bu sene sezon iyi geçecek gibi gözüküyor.” dedi.
  • 8

    BODRUM'DA PLAJLAR DOLDU

    Bodrum’da da bayramın ilk günü sahillerde yoğunluk oluştu.

    Bodrum’da hava sıcaklığı 25, deniz suyu sıcaklığı 19 dereceyi gösterirken, başta Gümbet Plajı olmak üzere Kumbahçe, Bitez ve Ortakent plajlarında yoğunluk oluştu.
  • 9
    Bazı tatilciler denize girerken, bazıları şezlonga uzanarak kitap okuyup, güneşlenmeyi tercih etti. Bazı tatilciler de su sporları yaparak keyifli anlar yaşadı.
  • 10

    AKYAKA

    Hava sıcaklığının 24, deniz suyu sıcaklığının 19 derece kaydedildiği Akyaka’da yerli ve yabancı turistler sahilleri hareketlendirdi.
  • 11
    Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde de turistler denize girip güneşlendi. Gökova Körfezi’ne dökülen Kadın Azmağı Deresi’ne düzenlenen turlara katılanlar, teknelerle dereyi gezdi.
  • 12
    Hava sıcaklığının 27, deniz suyunun 19 derece ölçüldüğü Marmaris'te yerli ve yabancı tatilciler sahillerde vakit geçirdi.

    Güneşli havayı fırsat bilen turistler ve vatandaşlar çocuklarıyla denize girip plajda güneşlenmeyi tercih etti. Uzunyalı Sahili, Yat Limanı boyunca yürüyüş yapanlar, kafelerde oturarak güneşli havanın tadını çıkardı.

    Uzunyalı, İçmeler, Turunç ve Kızkumu plajlarında yoğunluk gözlendi. Adrenalin tutkunu turistler ise su sporları istasyonlarında jet ski ve deniz paraşütüne binerek eğlenceli zaman geçirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız