TikTok’ta başlayan kavga sokağa taştı (Kuzenini bıçaklayıp kayıplara karıştı)

TikTok’ta başlayan tartışma, sokak kavgasına dönüştü. Zeytinburnu ilçesinde akrabalarının evine misafirliğe gelen Yahya M., sosyal medyada tartıştığı kuzeni Osman A.’yı bıçakla yaraladı. Yahya M. olayın ardından kayıplara karıştı.

Haberler DHA 07.07.2023 - 09:57

  • 1

    İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde akrabalarının evine misafirliğe gelen Yahya M., sosyal medya hesabı üzerinden tartıştığı kuzeni Osman A.’yı bıçakladı.

    Olay, dün saat 18.30 sıralarında Çırpıcı Mahallesi’nde bulunan bir binanın önünde meydana geldi. Amca çocukları oldukları öğrenilen Yahya M. ve Osman A., akrabalarının evinde biraraya geldi.

  • 2

    TikTok üzerinden daha önce bilinmeyen bir nedenle tartışan ve aralarında husumet olan iki kuzen evde tartışmaya başladı. Küfür etme nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

    Bir süre binanın önünde de devam eden tartışma sırasında Yahya M., eline geçen bıçakla kuzenini yaralayıp olay yerinden kaçtı.

  • 3

    Diğer kuzenler sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Sağlık ekipleri ise, yaralı Osman A.'yı hastaneye kaldırdı.

    Polis ekipleri, bölgede yaptıkları incelemenin ardından şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız