TYP kura sonuçları ve isim listesi bazı illerde ilan edildi (Sivas, Elazığ, Muş, Diyarbakır...) TYP kura sonucu sorgulamanın ayrıntıları

TYP (Toplum Yararına Programlar) kura sonuçları başvuruda bulunan adayların gündemindeki yerini koruyor. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında alımı yapılacak olan işçi alımı başvuruları bazı illerde tamamlandı, kura sonuçları ve isim listesi duyurulmaya başlandı. Kura çekilişleri il bazlı gerçekleştiriliyor. Peki, TYP kura sonuçları ve isim listesi nasıl öğrenilir?

Haberler 02.02.2023 - 09:44

  • 1

    İŞKUR TYP işçi alımı başvuruları geçtiğimiz günlerde il il alınmaya başlamıştı. Başvuru sürecinin tamamlandığı illerde kura süreci başladı. Başvuruda bulunan vatandaşlar İŞKUR TYP kura sonuçları ve isim listesini araştırıyor.

  • 2

    İL MÜDÜRLÜKLERİ DUYURUYOR

    Başvuru yapan adaylar, İŞKUR tarafından gerçekleştirilen TYP ilan mülakat ve kura sonuçlarına bulundukları şehirlerin il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet siteesi üzerinden ulaşabilirler.

    TYP ile ilgili yapılan duyuruları derledik. 

  • 3

    SİVAS

    Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü, isim listesi ve istenen belgeleri duyurdu.

    SİVAS TYP KURA SONUÇLARI

  • 4

    ELAZIĞ

    Elazığ İş-Kur TYP Toplum yararına çalışma programına dair kura çekimleri; 30 Ocak 2023 Pazartesi günü tamamlandı. İsim listesi Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından paylaşıldı.

    ELAZIĞ TYP KURA SONUCU İÇİN TIKLAYIN

  • 5

    DİYARBAKIR TYP DUYURUSU

    17 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz nezdinde 1.350 TYP katılımcı kontenjanı için Valiliğimiz internet sitesinde ve Diyarbakır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarında 20.01.2023 tarihinde duyurusu yapılarak 21-25 Ocak 2023 tarihleri arasında başvurusu alınan TYP projelerinin katılımcı seçimi elektronik noter kurası olarak 31.01.2023 tarihi saat 10:00’da Diyarbakır Valiliğinde icra edilecektir. Kura çekimi Diyarbakır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün resmi sosyal medya hesapları olan

    Facebook: @diyarbakiriskur (https://www.facebook.com/diyarbakiriskur)

    Twitter: @iskurdiyarbakir (https://twitter.com/iskurdiyarbakir)

    Youtube: @Diyarbakır İŞKUR (https://www.youtube.com/channel/UCH-B3bA616wTMPLCBH8yBxA)

    hesaplarından canlı yayınlanacaktır.

    Noter kurası neticesinde oluşan listeler nihai liste olmayıp, Yüklenici (Milli Eğitim Müdürlükleri) ve İŞKUR tarafında gerekli inceleme ve kontrol işlemleri (Adres, SGK sigortalılık, emeklilik ve vergi mükellefiyeti sorguları, Gelir Tespiti, Katılımcı Geçmiş sorguları ve Kursiyer Geçmişleri sorguları) sonrasında listeler kesinleşecektir. İnceleme işlemleri tamamlanmadan program başlatılmayacaktır.

    Nihai Listelerin açıklanması için öngörülen tarih, 3 Şubat 2022’dir.
  • 6

    MUŞ

    İŞ KUR-TYP kapsamında Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesindeki okullarda çalışmak üzere alınacak olan temizlik personellerin kura çekimi 01.02.2023 Çarşamba günü yapıldı.

    Kura çekimi Muş İl Millî Eğitim Müdürlüğü resmi İnstagram hesabından paylaşıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız