Yolcu otobüsü kaza yaptı, şoför ehliyetsiz çıktı

Aksaray’da sürücüsünün kontrolünü yitirdiği yolcu otobüsü, refüjdeki elektrik direğini devirdikten sonra karşı şeride geçip durabildi. Kazada yaralanan olmazken, otobüsün şoförü Umut Ö.’nün 70 puan cezası nedeniyle savcılık tarafından Aday Sürücü Belgesi’nin iptal edildiği ortaya çıktı.

Haberler DHA 28.01.2024 - 13:56

  • 1

    Aksaray’da kaza yapan otobüs şoförünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

    Kaza, saat 09.30 sıralarında Aksaray- Ankara karayolunda 5’inci kilometrede meydana geldi.

  • 2
    İstanbul’dan Adana’ya yolcu taşıyan sürücü Umut Ö.'nün kontrolünü yitirdiği 01 AHU 464 plakalı otobüs, refüjdeki elektrik direğini devirdikten sonra karşı şeritte durdu. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
  • 3
    Kazada yaralanan olmazken, polis yaptığı incelemede sürücü Umut Ö.’nün, 70 puan cezası nedeniyle savcılık tarafından Aday Sürücü Belgesi’nin iptal edildiğini, takograf cihazında ise birinci sürücü Levent S.’nin ehliyetinin takılı olduğu saptandı.
  • 4

    ANKARA’DA MOLADAN SONRA DİREKSİYON BAŞINA GEÇTİ

    Umut Ö., polise, otobüsü İstanbul’dan Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesine kadar Levent S.’nin kullandığını, moladan sonra da direksiyon başına kendisinin geçtiğini söyledi.
  • 5

    Polis, Umut Ö.’ye ehliyetsiz araç kullanmak suçundan 12 bin 977 TL, takograf kullanmamak suçundan   3 bin 155 TL, hız sınırı aşmak suçundan da bin 506 TL idari para cezası uyguladı.

    Araç sahibi hakkında da ehliyetsiz araç kullandırmak suçundan 12 bin 977 TL idari para cezası işlemi yapıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız