4- 10 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Astrolog Murat İpek'ten haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Haberler 06.01.2021 - 13:14

  • 1
    Ocak ayının ilk haftası ne tatlı, ne tuzlu diyebileceğimiz türden. Astrolojinin haylaz çocuğu Merkür bu hafta aklının karıştığı günler yaşayacak gibi. “yok, asla yapmam…”dediğiniz şeyleri yaparken bulu verebilirsiniz kendinizi.

    Ocak ayının ilk haftası sıfırcı öğretmen Satürn ile tatlı şuursuz şans gezegeni Jüpiter’in ortalığı karıştırması ile başlayacak. Kova çağına mı girdik? Eh, o zaman fragman bu haftayla başlasın bakalım. Ne de olsa her şey bizim için değil mi?

    (MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com)

    Ay boşlukta / Habera Detay-Tıkla Oku

  • 2

    KOÇ

    Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar.  4 Ocak- 10 Ocak 2021 haftasında Ay’ınız Başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay hareketlerinizi günlük burç yorumlarından takip edebilirsiniz.

    Hafta başında iletişim ve nasıl aklımızı kullandığımızı anlatan haylaz Merkür’ün sizin kariyer, iş, ebeveynler, meslek, gibi konularda mafya babası Plüton ile pek samimi olacak. Bu samimiyet sizi, saydığımız bu konularda istemediğiniz bir şeyi yaparken, yaptırtırken de buldurtabilir. Bu konularda dikkatli olmanız ve kelimelerinizi seçerken özenli olmaya gayret etmenizde fayda var.

     

    Hafta ortasında güzellik, sağlık, aşk ve parayı anlatan Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle parayı nasıl kazanacağınızı, maddi durumunuz gibi konularda bir nebze rahatlatacak gibi görünüyor. Ama yine siz bu hafta elinizi o kredi kartından çekin ve sakince uzaklaşın.

     

    Hafta sonuna doğru ise Akrep burcundan geçecek olan Ay, zamanın efendisi Satürn ve  atarlı Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için para ve sosyal hayatınızı, dernekleri, organizasyonları, kalabalık mekanları ve kariyerden gelen parayı anlatan konularda sabırlı, dikkatli olmalısınız.

     

    Sevgili Koçlar bu hafta asabınızı bozup da, kafa kol karşınızdakilere girişmeyin, bağırıp çağırmayın. Ne de olsa Koç burcusunuz sağınız solunuz belli olmaz uyarmadan edemedim.

     

     

  • 3

    BOĞA

    Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.  4 Ocak- 10 Ocak 2021 haftasında Ay’ınız Başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay hareketlerinizi günlük burç yorumlarından takip edebilirsiniz.

     

    Hafta başında iletişimci geveze Merkür’ün sizin dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konularda bizi değişip dönüştüren Plüton ile yaptığı sevimsiz kavuşumu söz konusu. Bu kavuşum sizi, biraz laf ebesi, emreden ve fakat karizma hissettirebilir.  İşin kötüsü höt höt sağa sola komutan gibi laf yetiştirirken bir anda yerleri paspas yaparken de bulabilirsiniz. Eh, işin içinde Plüton varsa her şey var demektir.

     

    Sevgili boğalar, size aşık burç yöneticiniz Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı her şey den önce, özellikle başkalarının sizi nasıl gördüğü, hayata karşı konumlanışınızı anlatan konularda pozitif etki yapacak gibi görünüyor. Hadi yine iyisiniz, bu hafta yine bir şekilde Venüs sizi kayırıyor.

     

    Hafta sonuna doğru ise dikkatiniz evlilik, ortaklık konusuna kayacak gibi. Ve ayrıca bu hafta kariyer konularında abuk sabuk sözler kulağınıza çarpabilir. Olabildiğince sakin ve dingin durmaya gayret edin. Siz, bir Boğa olduğunuz için köşe minderi gibi oturmanıza kanmamak lazım bir sinirlendiniz mi eyvah, eyvah.

     

     

  • 4

     İKİZLER

    Merhaba sevgili İkizler ve yükseleni İkizler burcu olanlar.  4 Ocak- 10 Ocak 2021 haftasında Ay’ınız Başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay hareketlerinizi günlük burç yorumlarından takip edebilirsiniz.

    Canım ikizlerim, yöneticiniz Merkür, eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyatlar ve resmi işler gibi konularda, Plüton gibi bir mafya ile pek içli dışlı olacak.  Bu kavuşum sizi, saydığımız bu konularda rezilde edebilir vezirde. Bu konularda dikkatli olmanız ve kelimelerinizi seçerken özenli olmaya gayret etmenizde ciddi fayda var. Bu saatten sonra mafya metresi olmak istemezsiniz.

     

    Hafta ortasında güzellik, sağlık, aşk ve para vaat eden Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle bilinç altını, hayalleri, korkularınızı biraz da olsa rahatlatacakmış gibi duruyor.

    Hafta sonuna doğru ise, Ay Akrep’te ve aksi Satürn ile evlatlığı Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için dış ticaret, yabancı ülkeler, inanç, akademi gibi konularda sabırlı olmaya gayret edin ve ruh emici insanlardan uzak durun.

     

     

  • 5

    YENGEÇ

    Merhaba sevgili yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.  4 Ocak- 10 Ocak 2021 haftasında Ay’ınız Başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay hareketlerinizi günlük burç yorumlarından takip edebilirsiniz.

     

    Hafta başında kendinizi uzun süreli birliktelikleri ve mahkemeleri anlatan konularda biraz gergin görme ihtimaliniz var. Çünkü Plüton’un açıları pek tatsız. Bu kavuşum sizi, saydığımız bu konularda istemediğiniz bir şeyi yaparken, yaptırtırken de buldurtabilir. Üslubunuz biraz sert ve buyurgan olmamalı. Önemli bir ilişki, iletişim mevzusu varsa ertelemenizde fayda var, riske girmeyin.

     Hafta ortalarında iyimser Venüs’ün, kuracağı olumlu açı sizi özellikle sosyal hayatınızı, dernekleri, organizasyonları, kalabalık mekanları ve kariyerden gelen parayı konularında biraz da olsa yüzünüzü güldürebilir, şanslı hissedebilirsiniz. Ve fakat siz yine de bu hafta Venüs’e çok bel bağlamayın derim. Gelen tekliflere hangi konuda olursa olsun hemen atlamayın.

     

    Sevgili yengeçler, hafta sonuna doğru ise evlilik, ortak kazanılan para gibi konularda sakin, çok sakin olun. Ya da en güzeli kapatın telefonunuzu ve huzurlu evinizde girin mutfağa haydari, humus falan yapın.

     

  • 6

    ASLAN

    Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.  4 Ocak- 10 Ocak 2021 haftasında Ay’ınız Başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay hareketlerinizi günlük burç yorumlarından takip edebilirsiniz.

     

    Bu hafta gündeminiz para ile başlayıp arkadaş ilişkileri, aile ve aşk a kadar uzanacak tam bir Türk filmi. Bu başlıkların hangisi olursa olsun bu hafta biraz mesafeli, biraz yukarda durmanızda fayda var.  Özellikle sizin arada ortaya çıkan bilmiş, buyurgan hallerinize bu hafta biraz dikkat edin. Sonra “ama ben ne dedim ki?” diye hayıflanırsınız.

     

    Hafta ortalarında ise, paracı Venüs’ün, iş, ebeveynler, meslek, profesyonel hayatınız gibi konularda sizi güldürebilir. Yok bu hafta için güldürebilir biraz fazla oldu, “tebessüm ettirebilir” diye düzeltiyorum.

     

    Sevgili aslanlar, hafta sonuna doğru ise ortaklıklar, evlilik, uzun süreli birliktelikler konusunda iyi mi, kötü mü ne yaşadığınızı anlayamadığınız zamanlar geçirebilirsiniz. Aynı zamanda anneniz ve babanız ile olan konuşmalarınıza dikkat edin. Dana altında buzağı aramanın hiç alemi yok.

     

  • 7

    BAŞAK

    Merhaba sevgili başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.  4 Ocak- 10 Ocak 2021 haftasında Ay’ınız Başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay hareketlerinizi günlük burç yorumlarından takip edebilirsiniz.

     

    Haftaya yönetici gezegeniniz olan Merkür’ün sizin aşk, kısa süreli ilişkiler, hobiler, çocuklar ve şansla ilgili konularda gezindiğini ve asla yanına yakıştıramadığımız Plüton ile yan yana olduğunu görüyoruz. Bu konularda dikkatli olmanız ve fazla buyurgan olmamanız sizin yararınıza. Bu hafta aşk ilişki için tatlı zamanlar değil gibi durmakta. O nedenle tanıştıklarınıza verin sosyal medya adresinizi ve biraz uzak durun, yavaştan alın.

     

    İki gözüm sevgili başaklar, hafta ortasına doğru ise hoşluklar kraliçesi Venüs’ün, general torunu Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konularda her ne kadar cinleriniz tepenizde de olsa rahatlatabilir.  Ama siz yine de Venüs’ün bu oynaş hallerine çok pirim vermeyin.

     

    Ve hafta sonuna doğru ise gökyüzü özellikle sizin iş arkadaşları, çalışanlar, hizmet aldığınız verdiğiniz alanlar, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızı anlatan 6.ev konularında keskinleşeceği için “O kirli ayakkabılarla içeri girme, sabahtan beri belim koptu” diye bağırırken bulabilirsiniz kendinizi.

     

     

  • 8

    TERAZİ

     Merhaba sevgili teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.  4 Ocak- 10 Ocak 2021 haftasında Ay’ınız Başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay hareketlerinizi günlük burç yorumlarından takip edebilirsiniz.

    Hafta başında iletişim tanrısı ayağı kanatlı Merkür sizin Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, kişisel bağlılıkları anlatan konularda dolanacak ve bilin yanında kim var?   Kötü adam Plüton. Merkür’ün beline sarılmış “ya benimsin ya da kara toprağın” demekte. Merkür’ünüze sahip çıkın. Sonra “ama ben yine kandırıldım ya!” diye mızıldanmanız hiçbir işe yaramaz.

    Sevgili teraziler, ayrıca bu hafta şans getirdiği söylenen Venüs’ün, Uranüs, Mars kavuşumuna yapacağı olumlu açı, sizi özellikle eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyat ve resmi işler gibi nahoş konularda “eh ne yapalım buna da şükür.” dedirte bilir.

    Hafta sonuna doğru ise özellikle, kalbinizin kırılmamasına özen gösterin. Alınganlığın bu hafta inanın hiç zamanı değil.

     

     

     

  • 9

    AKREP

    Merhaba sevgili akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.  4 Ocak- 10 Ocak 2021 haftasında Ay’ınız Başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay hareketlerinizi günlük burç yorumlarından takip edebilirsiniz.

    Hafta başında yazmayı seven Merkür’ün; kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızı, kısa yolculuklarınızı, kısa vadeli planları ve iletişimi, anlatan konularda harıl harıl çalışırken diğer yandan Plüton ile kıkırdıyor olacak. O nedenle sözlerinize yazdıklarınıza iki kere daha dikkat edin. Çünkü Plüton ortalığı karıştırıp kavga dövüş izlemeye pek meraklıdır.

     

    Canım akreplerim hafta ortasında sizlerle arası pek de iyi olmayan Zodyak’ın zengin, şen dullarından Venüs, sizin o tatlı, yakışıklı yöneticiniz Mars’a uzaktan uzaktan öpücük falan gönderiyor olacak. Ama olsun en azından Mars’ın bu aralar Uranüs ile düşüp kalkmasından daha iyidir. Yani akreplerim bu hafta ne yapmıyoruz?  İlgi duyduklarımızın özel hayatına dalıp dedektiflik yapmıyoruz. Gülümseyenlere merhaba demekle yetiniyoruz.

     

    Hafta sonuna doğru ise Ay kendini top gibi para ile ilgili konuların içine atacak. Peki size para gelir mi? Bu sorunun cevabını siz verin, yazmaya kıyamıyorum.

     

     

  • 10

    YAY 

    Merhaba sevgili yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.  4 Ocak- 10 Ocak 2021 haftasında Ay’ınız Başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay hareketlerinizi günlük burç yorumlarından takip edebilirsiniz.

     

    Haftaya Merkür, Plüton ile hesap kitap yapıp, para sayarken giriyor. Fesatlık yapıp “bunlar kesin para aklıyor” diye içinizden geçirmeyin. Plüton zalim toprak kıralı, Merkür ise pek yakıştırmak istemiyorum ama vergi kaçıran muhasebecilikte yapabilir. Evet tahmin ettiğiniz gibi durum bu öyküde hiç iç açıcı durmuyor. O nedenle kaş yapayım derken göz çıkarmanın alemi yok. Para konusunda aklınızı başınıza toplayın doğru kararlar verin, olabilecek fırsatları da bu hafta kaçırmayın derim.

     

    Sevgili Yaylar, bu hafta aynı zamanda kendinizi, biraz Issız Adam hallerinde hissetmenizde mümkün o nedenle kendinizi ihmal etmemeye bakın. Para konusu hallolur, beklediğiniz güzel haber gelir, kendinizi daha iyi, başarılı hissedebilirsiniz ama özellikle ruh  sağlığınızın yerinde olması bütün bunlardan çok daha önemli.

     

     

  • 11

     OĞLAK

    Merhaba sevgili oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.  4 Ocak- 10 Ocak 2021 haftasında Ay’ınız Başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay hareketlerinizi günlük burç yorumlarından takip edebilirsiniz.

     

    Bu hafta başında, iletişim ve nasıl aklımızı kullandığımızı anlatan Merkür, oldukça tuhaf bir kavuşum yapacak. O nedenle özellikle bu hafta muhatap olacağınız insanlarla başöğretmen gibi iletişim kurmamaya dikkat edin. Özellikle sosyal mecrada konuşmalarınızın ve yazdıklarınızın didaktik olmamasına gayret etmeniz bu hafta sizi avantajlı kılacaktır.

     

    Hafta sonuna doğru ise, her ne kadar aşk ve para konusunda bir gümbürtü patırtı kopuyor olsa da bunu Venüs özellikle aşk konusunda önlemek için elinden geleni yapacak gibi görünüyor. Peki bu bir işe yarayacak mı? Neden yaramasın? Eğer bu anlamda özellikle siz pozitif olursanız elbette işe yarayacaktır.

     

    Sevgili çalışkan oğlaklarım, hafta sonuna doğru kendinizi biraz bitkin yorulmuş hissedebilirsiniz. Merak etmeyin bu haftayı doğru kararlar alarak atlatırsanız ilerde bu yaşadıklarınızın meyvesini yiyor olacaksınız. Çözüm dingin olmakta. Merak etmeyin siz bunu fazlasıyla başarırsınız.

     

  • 12

    KOVA

    Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.  4 Ocak- 10 Ocak 2021 haftasında Ay’ınız Başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay hareketlerinizi günlük burç yorumlarından takip edebilirsiniz.

     

    Hafta başlarında sizin bilinç altını, hayalleri, ruhsal ihtiyaçları, korkuları, psişik gücünüzü, paranormal olayları, farkında olduğunuz veya olmadığınız gizli yanınızı Merkür ve Plüton deşifre etmek için sizi biraz dışarıya garip göstertecek olabilir. Hiç takılmayın sağınıza solunuza. Siz içinizden geleni yaşayın.

     

    Hafta ortalarında ise güzellik, sağlık, aşk ve parayı anlatan Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı özellikle Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıklar konularında en azından bir ışık yakabilir. Aile büyükleri konu olunca tabi çok daha dikkatli davranmanızda fayda var.

     

    Sevgili kovalar, bu hafta görülen o ki, kendinizi baskılanmış hissedeceksiniz. Boş verin atın kendinizi sevdiğiniz bir yere ve derin bir soluk alıp uzaklara, sadece uzaklara bakın.

     

  • 13

    BALIK

    Merhaba sevgili balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.  4 Ocak- 10 Ocak 2021 haftasında Ay’ınız Başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay hareketlerinizi günlük burç yorumlarından takip edebilirsiniz.

     

    Hafta başında elinde telefon koşturan Merkür’ün sizin sosyal hayatınızı, organizasyonları ve kariyerden gelen parayı anlatan alanda Plüton ile sağa sola sataştığına şahit olabiliriz. Söz konusu bu başlıklarda dikkatli olmanız ve ifadelerinizde açık olmanız sizin için iyi olacaktır. Özellikle tanımadığınız insanların arasında aman iki kere düşünerek laf edin ne olur ne olmaz.

     

    Sevgili balıklar, hafta ortasında ise kendinizi biraz daha olumlu hissedebilirsiniz. Biraz daha çevrenizde ne olup bittiğini görmeye, biraz daha olayların içine girmeye başlayacaksınız da denilebilir. Bu noktada özellikle yakın çevrenizde olan olaylar size “vay be, demek işin perde arkası buymuş.” dedirtebilir. O nedenle bu farkındalığı bir kazanım gibi alıp bakış perspektifinizi değiştirmeniz için bu hafta size iyi gelebilir.

     

    Yani çevrenizden uyaranları değerlendirirken, kendi iç dünyanızda huzuru keşfetmek için mücadele edebilirsiniz. Bu hafta ara ara şöyle çekilin odanıza mırıl mırıl aklınızda gezinin biraz.

     

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız