7 milyon dolarlık boşanma tazminatını bağışlama sözü veren Amber Heard'a yalancılık suçlaması

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’ın, bağışlama sözü verdiği 7 milyon dolarlık boşanma tazminatı ile ilgili sözünü tutmadığı iddiasını ortaya attı. Daily Mail gazetesi, Heard'ın bağış sözü verdiği hastanenin belgelerine ulaşarak Depp'in iddiasını doğruladı

Haberler ntv.com.tr 08.01.2021 - 14:35

  • 1

    Kendisine şiddet uygulamakla suçladığı Johnny Depp’ten olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard’ın, bağışlama sözü verdiği 7 milyon dolarlık boşanma tazminatı ile ilgili sözünü tutmadığı iddia edildi.

    34 yaşındaki Amerikalı yıldız, 2016’da sona eren boşanma davasında tazminatın 3,5 milyon dolarını Los Angeles’taki Çocuk Hastanesi’ne ve Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği’ne bağışlayacağını duyurmuştu.

  • 2

    Daily Mail gazetesi, hastanenin bağış belgelerine ulaşarak, Heard’ın şimdiye kadar sadece 100 bin dolar bağışladığını, kurumun 2019’da ünlü oyuncuya ulaşarak, bağışın kalanını ödeyip ödemeyeceğinin sorulduğunu ortaya çıkardı. Johnny Depp’in avukatları bağış sözünün ‘sahte’ olduğu iddiasında bulundu.  

  • 3
    Heard’ın avukatları bu iddialar karşısında yanıt verdi. Avukatlara göre, Depp, kendisine ‘karısını döven adam’ tabirini kullandığı için iftira davası açtığı ancak davayı kaybettiği The Sun gazetesine yeniden dava açmaya hazırlanıyor ve bunun için Daily Mail gazetesiyle işbirliği yaptı.
  • 4

    Deadline’a konuşan avukatlar, eski karısı Heard’a şiddet uygulamakla suçlanan, bu nedenle Fantastic Beats film serisinden de kovulan Depp’in, dikkatleri Heard’ın bağış sözünü yerine getirmemesine çekmeye çalıştığını öne sürdü.

  • 5

    Avukatlar, Heard’ın bağışları yapmaya devam edeceğini, bugüne dek geciktirme nedeninin Depp’in kendisine karşı açtığı dava ve suçlamalara karşı kendisini savunmak için milyonlarca dolar harcamış olduğunu belirtti. Heard’ın ‘verdiği bağış sözünü yerine getireceğini’ vurguladı.

  • 6

    “JOHNNY ONU MAHVETMEDEN DURMAYACAK”

    Yaz aylarında çıkan haberlerde, The Sun gazetesine karşı açtığı davanın sonucu ne olursa olsun Depp’in gazeteye karşı yeni bir dava daha açacağı iddia edilmişti. Buna göre Depp’in, milyonlarca dolarlık yeni davada eski eşi Amber Heard’la yüzleşmeye hazırlandığı bildirilmişti.

    Depp’in ayrıca, 2018’de Washington Post’ta yazdığı bir köşe yazısı nedeniyle Heard’a başka bir dava daha açmayı planladığı öne sürülmüştü. Heard, söz konusu yazıda isim vermemiş ama kendisini aile içi şiddete karşı halk figürü diye nitelemişti. Heard’a yakın kaynaklar, “Görünüşe göre Johnny, onu mahvetmeden durmayacak” demişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız