"7’den 70’e herkes bizi izliyor" (Söz oyuncuları 2. yeni sezon öncesi konuştu)

Star TV ekranlarında yayınlanan ve “Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken Özel Kuvvet Tim’inin hikayesini konu alan Söz'ün çekimleri başladı. OyunculardanGörkem Sevindik,Doğukan Polat ve Serhat Kılıçyeni sezon öncesi ntv.com.tr'ye açıklamalarda bulundu.

Haberler ntv.com.tr 23.10.2017 - 17:54

  • 1

    Dizimiz reytinglerde başarıyı yakaladı ve yeni sezonda devam ediyor, öncelikle sezon öncesi duygularınızı alabilir miyiz?

    Görkem Sevindik (Mücahit): Çok mutluyum, yeni sezonun başlamasını heyecanla bekliyoruz arkadaşlarımızı ve ekibimizi, işimizi de çok özlediğimizi farkettik çekimlere başlayınca. Pozitif bir şekilde başladık, bakalım nasıl gidecek merak ediyoruz biz de.

  • 2

    Serhat Kılıç (Çolak): Çok heyacanlıyım, 12 bölümde baya bir şey yaptık, şimdi tekrar şaşırtmak gerekiyor. Çolak’ın da hikayesi içerisinde bir şeylerin gelişmesi gerekiyor. Ama unutmayalım ki hem Çolak hem büyük bey hem Agah Bey bir sürü karakter göreceğiz her biri aslında Yavuz Karasu’nun hikayesinin bir taşıyım ve hikayenin çok acayip olacağı kesin.

  • 3

    Doğukan Polat: Birbirimizi çok özledik öncelikle, özlediğimiz için de birbirimize kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Ve bu sezon da güzel şeyler olacak gibi o yüzden hepimiz heyecanlıyız. Güzel bir sezon bizi bekliyor.

  • 4

    'Söz'ün kitlesi oluştu mu?

    Görkem Sevindik: 7’den 70’e çok ciddi bir kitlemiz var. Ben bunu tatildeyken anladım zaten, küçük büyük orta yaş, nineler, dedeler, ablalar kardeşler abiler herkes ciddi derecede dizimizi izliyorlar. Güzel bir kitleye sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bunu ben bizzat yaşadım.

  • 5

    Doğukan Polat: Kesinlikle oluştu, bunu zaten hayatımızın her alanında görüyoruz, sokakta.. sosyal medyada. Aldığımız tepkilerle herkesin bu işi ne kadar sevdiğini görüyoruz. 

  • 6
    Serhat Kılıç: Daha da oluşmadıysa... Söz verdik.
  • 7

    Gerek sosyal medya, gerekse çevrenize baktığınızda geri dönüşler nasıl oldu?

    Görkem Sevindik: Ben henüz hiç kötü bir geri dönüş almadım. Herkes tarafından olumlu geri dönüşler aldım. Herkes çok sevdiğini ve çok başarılı bulduğunu, gerçeği yansıttığımızı,  herkese bu gerçek duyguları verebildiğimizi söylüyorlar. Geri dönüş olarak olumsuz bir şeyle karşılaşmadım. İnşallah böyle devam eder, önümüzdeki sezona da böyle olumlu sonuçlar alabilmek için elimizden geleni yapacağız. Ekipçe ve oyuncularla.

  • 8
    Serhat Kılıç: Çok iyi, yani beklemediğim bir ilgi görüyorum. Asla Çolak olarak yaklaşmıyorlar, aktör olarak yaklaşıyorlar. Sürekli fotoğraf çektiriyorlar. Güzel bence.
  • 9

    Doğukan Polat: Çok iyi yani herkes çok beğeniyor, halkımız çok beğeniyor. Sosyal medyada da mesajlar geliyor.

  • 10

    Bu proje dışında yeni sezonda tiyatro ya da sinema projeniz olacak mı?

    Görkem Sevindik: Evet, olacak. Tiyatro değil, zaten şu tempo içerisinde tiyatro ile çok içli dışlı olmam çok zor , yoğun çalıştığımız için. Sinema projem var, iki üç tane gelen teklif vardı, fakat ben kendi projemi yapmak istiyorum. Benim yazmış olduğum bir senaryom var. En kısa zamanda onu değerlendireceğim, ilk boşlukta onu çekeceğim.

  • 11
    Doğukan Polat: Tiyatro projem yok çünkü tiyatroya çok vakit ayıramıyoruz ama konuk oyunvu olarak yer alacağım sinema filmim var bir de yaza doğru bir film projesi için çalışmaya başlayacağız.
  • 12

    Serhat Kılıç: Bir sürü, bir film ve bir tiyatro var 4 karakter oynuyorum orda, bir ülkenin parçalanmasını anlatıyor, üstelik bir kara komedi çok keyifli.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız