8 gün önce evlenen Müge Boz'dan hamilelik açıklaması

Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile 8 gün önce İspanya'da evlenen oyuncu ve sunucu Müge Boz hamile olduğunu duyurdu.

Haberler 21.06.2019 - 09:51 Son Güncelleme : 21.06.2019 - 10:12

  • 1
    Basketbolcu sevgilisi Caner Erdeniz ile Barcelona'da evlenen oyuncu Müge Boz hamile olduğunu açıkladı.


  • 2
    Boz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Evliliğimizi ve mutluluğumuzu taçlandıracak bir haberi buradan sizlerle paylaşmak istiyorum, evet biz aile oluyoruz, bir bebeğimiz olucak" dedi.


  • 3
    Bir bebek sahibi olmayı çok istediklerini dile getiren Boz, paylaşımını sonunda eşi Erdeniz'e "Bu mutluluğu bana yaşattığın için sana çok teşekkür ediyorum" diyerek sonlandırdı.


  • 4
    Balayı için İspanya'nın Girona bölgesini tercih eden ikiliden Boz, evlilik sonrası şu ifadeleri kullanmıştı: "Çok güzel bir çekim yaptık bu mutlu anımızı ölümsüzleştirmek için, süprizi bozmayalım ama yine de paylaşalım dedik. O kadar güzel mesajlar atıyorsunuz ki, tanıdığımız tanımadığımız herkese sonsuz teşekkürler. Çok mutluyuz ne diyeyim, darısı tüm sevenlerin başına..."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız