Acun Ilıcalı: Survivor tarihinde bunu yapan ilk yarışmacı

Acun Ilıcalı, eski Survivor yarışmacısı şu sıralar ise sunucusu olan Murat Ceylan hakkında bir anısını anlattı. Ilıcalı, "Survivor'ın 11 yıllık tarihinde üzerinde cep telefonu ile yakalanan, adaya cep telefonu sokmaya çalışan ilk ve tek yarışmacı" dedi.

Haberler 13.03.2019 - 13:12

  • 1
    Survivor Türkiye-Yunanistan 2019 yarışmasının ada konseyinde Acun Ilıcalı yıllar sonra ilk kez bir olayı anlattı. Ilıcalı bu sezon Alp Kırşan'ın yerine Survivor sunucusu olan eski yarışmacı Murat Ceylan'ın adaya telefon sokma girişimini dile getirdi.


  • 2
    Ilıcalı, "Survivor'da iletişim çok önemli bir sorun. Bizim şu andaki sunucumuz Murat, kız arkadaşıyla iletişim kurmak için ortalığı yıkmıştı" dedi.


  • 3
    "Murat'ın Survivor'daki engin tecrübeleri arasında o bölüm de var. Sağ olsun, bize de yarışmacılara daha dikkatli bakmamız konusunda tecrübe edindirdi"


  • 4
    Ilıcalı, "Tam adaya girecekken yapılan son aramadan sonra içeri ne sokabilirsin? Gözün çok döndüyse; fındık, fıstık, belki bir tane sandviç. Murat'tan ne çıkıyor biliyor musunuz? 1996 model bir cep telefonu" ifadelerini kullandı.


  • 5
    "Survivor'ın 11 yıllık tarihinde üzerinde cep telefonu ile yakalanan, adaya cep telefonu sokmaya çalışan ilk ve tek yarışmacı" diye konuşan Ilıcalı, "O yüzden Survivor sunmayı sonuna kadar hak etti. Gerçek Survivor o çünkü, hayat mücadelesi" sözlerini dile getirdi.


  • 6
    Ilıcalı şöyle devam etti: "İletişim çok önemli olduğu bir gerçek. Yazılanları okuyorum, seyircilerimiz bazen anlayamıyorlar. Dünyada son 30 yıldır cep telefonu var, kimse ailesinden bu kadar habersiz kalmıyor, hiç haber alamadığı olmuyor."


  • 7
    "Dünyanın öbür ucundasınız. Bu özlem duygusunun iletişimsizlikle birleştiği zaman ne kadar farklı olduğunu ancak yarışmacılar biliyor. Seyircilerimiz de şu anda kafalarında canlandırıyorlardır."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız