Acun Ilıcalı'dan Survivor Yunanistan rekoru

'Survivor Türkiye' yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yapımcılığını üstlendiği 'Survivor Yunanistan'da reytinglerde zirveye yükseldi.

Haberler 21.02.2017 - 15:21 Son Güncelleme : 21.02.2017 - 15:35

  • 1
    Türkiye'de Survivor formatını Yunan televizyonlarına taşıyan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Yunanistan'da yayınlanan program hakkında paylaşımda bulundu. Ilıcalı şu açıklamayı yaptı: "Yunanistan'da yayınlanan ikinci yapımımız Survivor Greece ile ilk 3 yayında 3 kez ve açık farkla birinci olduk" dedi.
  • 2
    "Bir Türk yapım şirketinin tarihte ilk kez yurtdışında rating birinciliği elde etmesi Acunmedya'ya nasip oldu. Bu gururu yaşatan tüm ekibimi gönülden kutluyorum"
  • 3
    Survivor Türkiye gibi Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen 'Survivor Yunanistan'ın sunuculuğunu ise Sakis Tanimanidis yapıyor.
  • 4
    Programın Yunanistan’daki sunucusuyla çektiği selfieyi de paylaşan Ilıcalı, "Survivor Yunanistan 38 share aldı, bu fantastik sonuçtan dolayı tüm yapım ekibini ve sunucumuz Sakis’i kutluyorum. Seni seviyoruz" notunu düştü.
  • 5

    Survivor Türkiye'yi geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye juri üyelerinden Murat Boz, Dominik'e giderek ziyaret etmişti.

    SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENECEK?

    SURVİVOR HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız