Adele'in kredi kartı yetersiz limit verdi

Forbes verilerine göre; zenginler Listesi'nin kadınlar kategorisinde, 85 milyon Sterlin'lik (yaklaşık 350 milyon TL) serveti ile İngiltere'nin gelmiş geçmiş en zengin kadın şarkıcısı unvanının da sahibi olan Adele, alışveriş yaparken kredi kartı limitine katıldı.

Haberler 06.08.2016 - 10:14 Son Güncelleme : 06.08.2016 - 10:21

  • 1

    İNGİLTERE'NİN EN ZENGİNİ

    Forbes verilerine göre; zenginler listesinin kadınlar kategorisinde, 85 milyon sterlinlik (yaklaşık 350 milyon TL) serveti ile İngiltere'nin gelmiş geçmiş en zengin kadın şarkıcısı ünvanının da sahibi olan Adele, alışveriş yaparken kredi kartı limitine katıldı.
  • 2

    EN DEĞERLİ KADIN SANATÇI

    Müzik tarihinin en değerli kadın sanatçısı ünvanına da sahip olan Adele, yaşadıklarını The Mirror'a anlattı.
  • 3

    "TERK ETMEK ZORUNDA KALDIM"

    Dünya turu kapsamında gittiği ABD'nin San Jose kentinde utan verici bir olay yaşadığını belirten Adele, alışveriş için gittiği mağazada, kredi kartının yetersiz bakiye uyarısı verdiğini ve utanç içinde mağazayı terk etmek  zorunda kaldığını söyledi.
  • 4

    'BENİ TANIMADILAR'

    Adele, "O gün benim için oldukça utandırıcıydı. Kimse Adele olduğumu anlamadı, tek tesellim bu oldu" dedi.
  • 5

    400 MİLYON LİRALIK ANLAŞMA

    2016 Billboard Müzik Ödülleri'nde en iyi sanatçı ödülünü kazanan Adele, kısa süre önce Sony Music'le yaptığı 90 milyon sterlin (yaklaşık 400 milyon lira) değerindeki anlaşmayla gündemdeydi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız