Adriana Lima, Rihanna'nın iç çamaşırı markasını tanıttı

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modeli Adriana Lima, ünlü şarkıcı Rihanna'nın ürettiği iç çamaşırını sosyal medya hesabında tanıttı. 

Haberler 26.09.2021 - 10:00 Son Güncelleme : 26.09.2021 - 10:06

  • 1
    Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modeli Adriana Lima, 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrıldığını açıklamıştı. Podyumlara veda ettikten sonra vaktinin büyük bir kısmını çocuklarıyla geçiren 40 yaşındaki Brezilyalı yıldız, günlük hayatından kesitleri de sık sık sosyal medyada yayınlıyor.
  • 2

    Aktif şekilde kullandığı Instagram hesabında 13.3 milyon takipçisi bulunan Lima, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

    İç çamaşırlarıyla objektif karşısına geçen Adriana Lima, "Dün gece hakkında..." notunu düştüğü pozlar, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

  • 3

    Lima, Barbadoslu dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın Savage X Fenty markasına ait bir iç çamaşırını sosyal medya hesabında tanıttı. 

    Ünlü modelin cesur fotoğrafları, kısa sürede 500 binin üzerinde beğeni aldı.

  • 4
    Brezilyalı güzel, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen 78'inci Venedik Film Festivali'ne yapımcı sevgilisi Andre Lemmers ile katılarak, aşkını ilan etmişti.

    Dün de The Academy Museum of Motion Pictures'ın açılış galasında çift olarak boy gösterdiler. 

  • 5

    Lima'nın, 2009'da Sırp basketbolcu Marko Jaric ile yaptığı evlilikten iki tane kızı oldu. Ancak ikilinin evlilikleri çok uzun sürmedi. O dönemlerde Jaric'in kendisini aldatması üzerine çift, yollarını ayırmıştı.

  • 6

    Öte yandan Adriana Lima, geçtiğimiz yıllarda Türk yazar Metin Hara ve iş insanı Emir Uyar ile yaşadığı aşklarla uzun süre magazin gündeminden düşmemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız