Aldatma skandalının merkezindeki Lily James konuştu: Her zaman hatalar yapıyorum

Evli oyuncu Dominic West ile Roma gezisinde samimi görüntüleri yayınlanan Lily James, verdiği röportajda, "Sanırım her zaman hatalar yapıyorum. Buna açıksanız, hatalarınızdan kurtulabilir ve onlardan ders alabilirsiniz" dedi.

Haberler ntv.com.tr 15.10.2020 - 07:03

  • 1

    Oyuncu Lily James, rol arkadaşı Dominic West ile Roma gezisinde samimi şekilde görüntülenmesinin ardından açıklama yaptı.

  • 2
    Daily Mail, BBC’nin yeni dizisi The Pursuit Of Love’da baba kızı oynayan ikilinin, Roma’da birlikte aynı scooter’ın üzerinde giderken ve akşam yemeğinde öpüşürken çekilen fotoğraflarını yayımlamış ve Catherine FitzGerald ile evli olan West’in aldatma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. The Affair dizisinde aldatan erkeği canlandıran West, rolünü gerçek hayata taşımakla eleştirilmişti.
  • 3

    Aldatma skandalının merkezinde yer alan 31 yaşındaki James, 50 yaşındaki West ile İtalya sokaklarında öpüşürken görüntülenmesinin ardından Harper’s Bazaar dergisinin İngiltere edisyonuna açıklama yaptı.

  • 4

    "AÇIK YÜREKLİLİKLE HATA YAPMAK DAHA İYİ"

    Yeni filmi Rebecca’nın tanıtımı için röportaj veren James, West ile görüntülerine dair konuşmasa da sözleri skandal olaya yoruldu. James şu sözleri sarf etti: “Her zaman isyan etmek önemli. Sanırım her zaman hatalar yapıyorum. Biliyor musunuz, ben asla bir durumdan kaçmak ya da harekete geçmekten korkmak istemiyorum. Bence kendinizi olayın içine atmak ve açık yüreklilikle hatalar yapmak daha iyi. Yanlış yönlendirilmiş de olsanız, buna açıksanız hatalarınızdan kurtulabilir ve onlardan ders alabilirsiniz.”

  • 5

    EVLİLİĞE DEVAM KARARI

    James ve West’in hafta sonu Roma’da birlikte görüntülenmesinin ardından skandalın patlak vermesiyle birlikte gözler, West’in dört çocuğunun annesi Catherine FitzGerald’a çevrilmişti. 49 yaşındaki FitzGerald, evliliğine sahip çıkmayı tercih etmiş, eşi West ile basına aşk pozları vermişti.

  • 6
    2010 yılından bu yana evli olan çift, basına vedikleri notta, “Evliliğimiz çok güçlü ve hala birlikteyiz” demişti.
  • 7
    Lily James ile çıktığı Roma gezisinden önceki gün döndüğü düşünülen West’in evde eşiyle kriz görüşmesi yaptığı ve sorunun üstesinden basına birlikte poz vererek gelme kararı aldığı anlaşılmıştı.
  • 8

    "CATHERINE ŞOKA GİRDİ"

    FitzGerald’ın Daily Mail’e konuşan bir arkadaşı, “Catherine fotoğrafları gördü ve yıkıldı. Öğrenir öğrenmez onunla konuşmaya geldim. Catherine, Dominic’le konuşmaya çalıştı ama o telefonunu açmadı. Catherine şoka girmişti çünkü neler olduğundan haberi yoktu. Onlar birlikteler ve bu yaşanan kırk yılda bir başlarına gelen bir şeydi. Catherine, iyi bir evlilikleri olduğunu düşündü ve şimdi sorunun üstesinden geldiler” demişti.

  • 9

    Tasarımcı FitzGerald, 1995-2002 yılları arasında Edward Lambton ile evliydi. West ile birlikteliklerinden Dora (14), Senan (12), Francis (11) ve Christabel (7) adlarında dört çocuğu var.

  • 10

    West’in eski partneri Polly Astor ile ilişkisinden 22 yaşında Martha adında bir kızı daha bulunuyor.

  • 11

    Öte yandan Lily James, 5 yıldır bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Matt Smith'ten geçtiğimiz günlerde ayrıldığını açıklamıştı. James'in adı son olarak temmuz ayında birlikte görüntülendiği Captain America rolüyle bilinen Chris Evans'la anılmıştı.

  • 12

    DİZİDE DE BENZER HİKAYE

    Öte yandan West'in başrolde yer aldığı beş sezonluk The Affair dizisi de her ikisi de evli olan iki karakterin yasak ilişkisini konu alıyordu. West, dizide Alison ile tanıştıktan sonra hayatı değişen evli ve çocuklu yazar Noah'ı canlandırıyordu. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız