Arda Turan'dan 'Türkiye'nin en hızlı kadınına' tebrik

Milli futbolcu Arda Turan Ralli Şampiyonası'nda birinci olan Simin Bıçakcıoğlu'nu tebrik etti.

Haberler 31.10.2016 - 10:02

  • 1

    ÜST ÜSTE BEŞİNCİ KEZ

    2016 Yılı Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Birinciliğini Simin Bıçakcıoğlu kazandı. Bıçakcıoğlu böylece üst üste beşinci şampiyonluğa imza attı.
  • 2

    KARİYERİNDE BİR İLK

    Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Birinciliği ile Bıçakcıoğlu; kariyerinde yeni bir ilke imza atarak rekor kırdı.
  • 3
    Barcelona'da futbol kariyerine devam eden 29 yaşındaki Arda Turan, başarılı pilotu başarısından dolayı sosyal medya aracılığıyla kutladı.
  • 4

    "KIRILMASI ZOR BİR REKORA İMZA ATTI"

    Milli futbolcu Turan, "Türkiye’nin en hızlı kadını belli oldu; Simin Bıçakcıoğlu... 2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda birinciliğini ilan eden Simin, hem üst üste beşinci şampiyonluğunu kazandı hem de kırılması zor bir rekora imza attı. Erkek egemen bir spor dalında kadın olarak nice başarılara imza atman ve dünyada Türk bayrağını senelerce dalgalandırmanı diliyorum. Tebrikler...." mesajını gönderdi
  • 5

    "O ADAM ŞİMDİ DÜNYAYI KONUŞTURUYOR"

    Bıçakcıoğlu ise Turan'ın mesajına şu sözlerle karşılık verdi: "Şampiyonluklar, kupalar kazanılır yıllar sonra sayıyla hatırlanır. Kariyerime başladığım günden bugüne güzel insanlar güzel dostluklar güzel ekipler biriktirdim, arkamı dağıtarak değil toplayarak hep önüme baktım. Hak yememek hakkını vermekten yana kullandım tercihimi. En büyük destekçim olan ailemden sonra hayatta herkesten birşeyler öğrenmeye gayret ettim. Arda Turan için söylenebilecek o kadar çok şey var ki... Adam gibi adam derler ya, herşeyi özetler o "adam"lık. O "adam" şimdi dünyayı konuşturuyor, Türkiye'nin adını, bayrağını daha da yükseğe taşıyor. Ne denir, ne yapılır; tabii ki ayakta alkışlanır"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız