Ashley Graham: Bu bacaklar zafer ve cesaretin hikayesi

İlk büyük beden model Ashley Graham, basına sızdırılan rötuşsuz fotoğrafları için açıklama yaptı: Bu bacaklar zafer ve cesaretin hikayesini anlatıyor.

Haberler ntv.com.tr 02.09.2016 - 10:06 Son Güncelleme : 02.09.2016 - 10:07

  • 1

    DERGİYE POZ VERDİ

    İlk büyük beden model olarak ünlenen Ashley Graham, Elle Dergisi’nin Kanada edisyonu için poz verdi ve beden algısıyla ilgili açıklamalar yaptı.

  • 2

    FOTOĞRAFLAR BASINA SIZDI

    Ancak dergi için verdiği pozlar henüz dergide yayınlanmadan basına sızdı. 28 yaşındaki ABD’li model, basına yansıyan rötuşsuz fotoğraflarından sonra vücudu hakkında bombardımana tutuldu.

  • 3

    'SELÜLİT ŞEHRİ' SUÇLAMASI

     Instagram’da paylaştığı fotoğrafında selülitlerine savaş açanlara karşı şöyle savunma yaptı: “Birileri bacaklarımın ‘selülit şehri’ olduğunu söyledi. Ama şimdi fark ediyorum ki bu bacaklar zafer ve cesaretin hikayesini anlatıyor. Başkalarının kendi rahatları için bana ve size vücutlarımızın nasıl olması gerektiğini dikte etmesine izin vermeyeceğim.”

  • 4

    "HERKES BUDALA DERDİ"

    Derginin ekim sayısı için röportaj veren Graham, “Yetişme çağımda okulda her ne kadar bana budala dense de annem her zaman akıllı olduğumu söyledi. Disleksi (okuma güçlüğü) hastalığım vardı” şeklinde konuştu.

  • 5

    "ANNEMİN SÖZLERİ YARDIM ETTİ"

    “Spor yapan ve iyi beslenen iri bir kızdım” diyen Graham, annesinin ona daima “Fit ve sağlısın” dediğini söyleyerek, kendini özgüvensiz hissettiği zamanlarda annesinin bu sözlerinin ona yardım ettiğini sözlerine ekledi.   

  • 6

    "KENDİMDEN NEFRET EDİYORDUM"

    Graham, model olma hikayesini şöyle anlattı:

     

    “Model olmak için New York’a gittim ve çok kilo aldım, çünkü spor yapmıyordum ve iyi beslenmiyordum. Olduğum kadından nefret ediyordum çünkü kendimi iyi hissetmiyordum. 52 bedendim, yanlış yerlerde kendime onay ve ilgi arıyordum. Ajanslarım bana kilo vermek zorunda olduğumu söylüyordu ve kendi kendime ‘Neden insanların benim geleceğimi belirlemesine izin veriyorum?’ dedim.”

  • 7

    SPORT'S ILLUSTRATED POZU

    Graham, Sport's Illustrated Dergisi’nin geçen yıl şubatta çıkan bikini özel sayısı için poz veren ilk büyük beden model oldu.  

  • 8

    "OYUNU DEĞİŞTİRDİM"

    ‘Oyunu değiştiren’ kişi olduğunu söyleyen Graham, tüm dünyadaki kadınlar için rol model olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

     

    "Amaçlarımdan biri, insanların güzel olduklarını anlamalarına yardım etmek. Her gün kadınlardan mesajlar alıyorum. ‘Seni görene kadar hiç bikini giymemiştim’ diyorlar. Bazı eşler de ‘Eşime senin koleksiyonundan iç çamaşırlarından getirdim, kendini hiç bu kadar seksi hissetmemişti’ şeklinde yorumlar yazıyorlar."

  • 9

    KENDİ KOLEKSİYONU

    Graham, geçen yıl New York Moda Haftası'nda kıvrımlı kadınlar için tasarladığı koleksiyonu tanıtmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız