Aslı Enver'den iddialara yalanlama

İstanbullu Gelin'deki başrol arkadaşı Özcan Deniz'in boşanmasına sebep olan isim olarak gösterilen Aslı Enver yaptığı açıklamayla iddiaları yalanladı. Enver, "Hiçbir zaman böyle birşey olmadı ve olmayacak. Yazık... Çok ayıp... " dedi.

Haberler 30.11.2019 - 10:14

  • 1
    Geçtiğimiz haziran ayında boşanan Feyza Aktan ve Özcan Deniz hakkında 2. Sayfa adlı magazin programında ayrılığın sebebinin Aslı Enver olduğu öne sürüldü.


  • 2
    İddialara göre; Deniz'in sürekli eşine Aslı Enver'i örnek göstermesi ve ona olan hayranlığı çiftin evliliğinde kriz çıkarınca boşanma kaçınılmaz oldu.


  • 3
    Gelişmelerin ardından evliliğin bitmesine sebep olan isim olarak gösterilen Enver'den yanıt geldi.


  • 4
    Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Enver, "Sabahtan beri izlediğim haberlere çok kırgın ve sinirliyim. Üç yıl mesai yaptığım benim açımdan sadece çalışma arkadaşım olan Özcan Deniz'in evliliğini bitirmekle suçlanıyorum. Hiçbir zaman böyle birşey olmadı ve olmayacak. Yazık... Çok ayıp... Ne münasebet!" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız