Avlu oyuncusu Deniz Can Aktaş: Ayrı dünyaların insanıyız

Avlu'nun Alp'i Deniz Can Aktaş ntv.com.tr'nin sorularını yanıtladı. Aktaş hayat verdiği Alp karakteri hakkında, "Hayatını düşündükçe ve sahneleri yorumladıkça ortamı karanlık basıyor, ışıklar sönmeye başlıyor. Gerçek manada Alp ile ayrı dünyaların insanıyız" ifadelerini kullandı.

Haberler ntv.com.tr 25.05.2018 - 07:20

  • 1

    "İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ'NDEN MEZUNUM"

    Ekranın genç isimlerinden Denizcan Aktaş'ı kısaca tanıyalım...

    "28 Temmuz 1993 yılında İstanbul'da doğdum. Doğma büyüme İstanbulluyum, ailem 1964 senesinde İstanbul'a yerleşmişler. Anne-babam Kastamonu İnebolu’lu o yüzden aslen bende oralı sayılırım. Sıkı bir Galatasaray taraftarıyım. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü'nden mezunum."
  • 2

    "MANEVİ AÇIDAN BÜYÜK AÇLIK YAŞIYOR"

    Hayat verdiğiniz Alp karakterini nasıl değerlendiriyorsunuz?

    "Alp için gerçekten çok üzülüyorum. Hayatı maddi olarak çok iyi gözükse de manevi açıdan büyük açlık yaşayan bir çocuk. Çok küçük yaşta annesinin babasının ortağını vurup öldürmesine şahit olmuş bunun yanında zaten sevgisiz büyürken bir de annesini hapishaneye girdiği için kaybetmiş dolayısıyla ilgisiz, sevgisiz, annesiz büyümüş."
  • 3

    "ANNESİ ŞEYTANI OLDU"

    "Zaten zayıf karnı da annesi. Hala onun sevgisine aç, sırf ondan biraz sevgi görmek için o ne derse 'tamam' diyen bir çocuk Alp. Aslında bu zaafiyetininde farkında ama bir şekilde bu zamana kadar aksi duygularını bir takım maddeler kullanarak bastırmış ve razı olmuş Ecem ile tanışana kadar. Ecem, Alp ‘in meleği, annesiyse şeytanı oldu ve ikisinin arasında sıkışmış bir alp var şu an."
  • 4

    "AYRI DÜNYALARIN İNSANIYIZ"

    Dizideki Alp ile Denizcan arasında benzerlikler ve farklılarlar nelerdir?

    "Çok şükür ki hayatımızda pek az benzerlik var Alp'le. Çünkü ben Alp'in hayatını düşündükçe ve sahneleri yorumladıkça sanki ortamı karanlık basıyor, ışıklar sönmeye başlıyor. Gerçek manada Alp ile ayrı dünyaların insanıyız. Ama Alp'te Ecem ile tanışmasıyla her insanda olan sevgi, aşk gibi kavramları öğreniyor ve biraz olsun içinde bana, bizlere yakın duygular hissetmeye başlıyor."
  • 5

    "ALP'İN AŞKI KESİNLİKLE GERÇEK"

    Alp'in içinde Ecem'e karşı gerçek bir aşk mı oluşuyor?

    "Aşkı yorumlayıp yaşayış biçimi normal olan bizlerinkinden farklı. O yüzden insanlar gerçek mi değil mi kafa karışıklığını yaşabilirler ama benim hissettiğim, Alp'in aşkı kesinlikle gerçek. Bu kadar gerçek olduğu için büyük bir içsel savaşa giriyor ve annesini karşısına alabiliyor"
  • 6

    "DÜNYA SİNEMASINDA TARZ VE DURUŞ OLUŞTURABİLMEK"

    Genç bir oyuncu olarak sektörde örnek aldığınız isimler ve ileriye dönük hedefleriniz var mı?

    "Sektörde örnek aldığım tek bir isim yok. Son yıllarda o kadar farklı bakış açısı ve yorumlar izleme fırsatımız oldu ki tek bir isim verirsem diğerlerine haksızlık yaptığımı hissederim. Gelecekte ki hedefim kendi adıma yurtiçinde ve dünya sinemasında yorumladığım karakterlerle bir tarz ve duruş oluşturabilmek"
  • 7

    DİĞER ROL ALDIĞI PROJELER

    "Avlu'dan önce "Hayat Bazen Tatlıdır" ve "Nerdesin Birader?" adlı dizilerde rol aldım."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız