Ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt (Murat Boz-Aslı Enver)

İstanbullu Gelin dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Aslı Enver ile Murat Boz’un Sevgililer Günü’nden hemen önce ayrıldıkları iddia edilmişti. Çift bu iddialara önceki gün fotoğraflarla yanıt verdi.

Haberler 28.02.2017 - 10:14 Son Güncelleme : 28.02.2017 - 10:27

  • 1
    Kısa süre önce “Survivor” ekibinin yanına, Dominik’e giden Murat Boz’un bu seyahati ayrılık iddiaları gündeme getirmişti. Çiftin 14 Şubat Sevgililer Günü'nden kısa bir süre önce ayrıldıkları öne sürülmüştü.
  • 2
    Star TV ekranlarında yayınlanacak 'İstanbullu Gelin' dizisi için çekimlere başlayan Aslı Enver’in mutsuz halinin set ekibinin de dikkatini çektiği iddia edilmişti. Murat Boz'un ise Acun Ilıcalı'nın yanına Dominik’e gitmesi bu duruma bağlanarak 'kafa dağıtmaya' gitti olarak yorumlanmıştı.
  • 3
    32 yaşındaki Enver ile Boz, önceki gün sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla tüm bu iddialara yanıt verdiler.
  • 4
    Öncelikli olarak 32 yaşındaki Enver, sevgilisi Boz ile çekilmiş karenin altına kalp emojisi koyarak paylaşım yaptı.
  • 5
    Hemen ardından ise O Ses Türkiye juri koltuğunda oturan 36 yaşındaki Boz da romantik bir paylaşım yaparak altına kalp emojisi koydu. Çift böylece yaptıkları bu paylaşımlarla ayrılık iddialarına fotoğraflarla nokta koyarak birlikte olduklarını göstermiş oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız