Ayşe Hatun Önal: Müzik piyasasına yön veriyorum

‘Selam Dengesiz’ albümüyle müzik listelerinde bir numaraya yerleşen Ayşe Hatun Önal, "Müzik piyasasına yön veriyorum” dedi.

Haberler 26.02.2017 - 16:07

  • 1

    Yeni çıkardığı ‘Selam Dengesiz’ albümüyle müzik listelerinde bir numaraya yerleşen Ayşe Hatun Önal, “Hiçbir zaman insanlara bekleneni vermedim. Türkiye’de yapılan ve tutan işler belli. Herkes benden assolist olmamı beklerken, Türkiye’de elektronik müziğin bu kadar patlamasına sebep olan kişi benim. Müzik piyasasına yön veriyorum” dedi.

  • 2

    Habertürk’e konuşan Önal, “İnsanları şaşırtmayı seviyorum. ‘Dünyanın en güvenilecek insanıymışsın’ cümlesini de çok duyuyorum. İçerideki Ayşe’yi çok çabuk göstermeyi sevmiyorum. Karşı taraf hak ettikçe gösteririm” şeklinde konuştu.

  • 3

    “Şu sıralar çok iyi albümler olmasına rağmen şarkım ilk günden bir numaraya çıktı, böyle olacağını biliyordum. Bu şarkılar yıllardır elimdeydi ve bekledim. Zor dönemlerde çıkarıp hep çok iyi sonuçlar almışımdır. Hiçbir zaman yaz albümü yapmadım, sevmiyorum da zaten” dedi.

  • 4

    “Ben piyasaya yön veriyorum” diyen Önal, artık canlı konser vermeye de hazır olduğunu söyledi.

  • 5

    Başkalarının şarkılarını söylemeyeceğini anlatan Önal, “Dansla ilgili de dersler aldım. Heyecandan elimi kolumu nereye koyacağımı bilemiyordum. Kasılıyordum ama artık rahatım, kendimi iyi hissediyorum. Bir albümüm var ve canlı canlı söyleyeceğim” dedi.   

  • 6

    “Kendim bir yatırımım zaten” diyen Önal, “Bu hayat, müziğe 7 yıl ara veren kimseyi 7 yıl sonra yeniden zirveden başlatmaz. Kendime yatırım yapmış bir insanım. Rotayı şaşırmadım, içimdeki pusulanın hep doğruyu göstermesini sağladım” şeklinde konuştu.  

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız