Babil yine en çok izlenen dizi oldu

Dün akşam yedinci bölümüyle izleyici ile buluşan Babil, “AB” ve “20+ABC1” hedef kitlede en çok izlenen dizi oldu. 

Haberler ntv.com.tr 07.03.2020 - 11:18

  • 1

    Babil’in dün akşam Star TV'de ekrana gelen yeni bölümü, AB’de %8,42 izlenme oranı ve %20,72 izlenme payı alarak birinci olurken, 20+ABC1 kategorisinde de %6,69 izlenme oranı ve %15,19 izlenme payı alarak 100 program arasından en çok izlenen dizi oldu.

  • 2

    Babil, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasındaydı.  Dizi hesaplarından paylaşılan ‘#paranınkralı’ etiketiyle sosyal medyada binlerce yorum paylaşıldı. Dizinin nabzını saniye saniye tutan seyirci, yaptığı yorumlarla da duygularını ifade etti.

  • 3

    ZAMAN DARALIYOR

    Dün akşam yayınlanan bölümde; en yakın arkadaşı tarafından sırtından vurulan İrfan, Egemen’le yüzleşir. Deniz’in ameliyatı için zaman daralırken, Süleyman verdiği borcu geri almanın peşine düşer. İlay, parayı bulup borçlarını ödemeleri için İrfan ve Egemen’i bir araya getirmeye çalışır. Hakan’ın Ayşe’ye olan duyguları konusunda ciddi olduğunu fark eden Kudret, Ayşe’yi daha yakından tanımanın yollarını arar. İrfan, Egemen’i yaptığı büyük hainlik karşısında affedebilecek mi? Deniz, bütün bu aksilikler içinde sağlığına kavuşabilecek mi? Babil’de hayat bütün heyecanıyla devam ediyor.

  • 4

    MERAK UYANDIRAN TANITIM

    Dizinin sonunda yayınlanan yeni bölüm tanıtımı ise büyük merak uyandırdı. Oğlunun ameliyatını gerçekleştirecek olan doktorun kaçırıldığını öğrenen İrfan, deliye döner. Oğlunu ameliyat edecek olan doktoru kurtarmak için elinden gelen yapan İrfan, başarılı olabilecek mi?

    BABİL 8. BÖLÜM FRAGMANI

  • 5

    Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver (Ayşe), Birce Akalay (İlay), Mesut Akusta (Süleyman), Nur Fettahoğlu (Eda) ve Ozan Güven (Egemen) başrolleri paylaşıyor.

    Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı dizinin  senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

    Babil, her cuma 20.00’de Star’da.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız