Başak Dizer: Kıvanç Tatlıtuğ'u giydirmeye başlıyorum

Birçok projenin başrol oyuncularına stil danışmanlığı yapan Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi 'Hadi Be Oğlum'da eşini giydirecek.

Haberler 09.10.2017 - 14:55

  • 1
    Central Saint Martins tasarım mezunu olan Başak Dizer ilk olarak 2008 yılında stil danışmanlığı yapmaya başladı. Birçok dizi ve filmde başrol oyuncularına danışmanlık yapan Dizer, geçen sezon Cesur ve Güzel dizisinde kıyafet tercihlerini yaptığı eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi 'Hadi Be Oğlum'da da stilini yaratacak.
  • 2
    Sözcü'ye konuşan Başak Dizer, stil danışmanlığını yaptığı dizileri şöyle sıraladı: "Aşk-ı Memnu, Samanyolu, Son, Fatmagül'ün Suçu Ne, Kuzey-Güney, 20 dakika, Kara Para Aşk, Medcezir, Kara Sevda, Cesur ve Güzel ve Fİ dizilerinin başrollerine styling yaptık, halen ben Fi dizisinin erkeklerini giydirmeye devam ediyorum"
  • 3
    "Yalın, Keremcem, Manga yaptığım kişisel stil danışmanlıkları" diyen Dizer, "Film olarak en son ‘Cingöz Recai’ var ve yeni bitirdik. Şimdi de ‘Hadi be Oğlum' sinema filminde Kıvanç Tatlıtuğ'u giydirmeye başlıyorum." ifadelerini kullandı.
  • 4
    Dizer, Modaya olan merakınız nereden geliyor" sorusunu ise şu sözlerle yanıtladı: "Stil danışmanlığı yeni bir meslek dalı aslında ama benim temelim zaten moda tasarımı. Marmara Üniversitesi son sınıfta okurken tasarım dersleri aldım ve mezun olur olmaz da önce, Milano Moda di Burgo‘ya ve hemen ardından da Londra’ya Central Saint Martins'te moda tasarımı okumaya gittim.
  • 5
    İstanbul'a döner dönmez Vakko'da tasarımcı olarak işe başladım. Sonrasında Bilsar, Bilstore ve Beymen Business markaları için koleksiyonlar hazırladım. Hepsi erkek koleksiyonlarıydı."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız