Başarılı olmak için güzelliğin önemli olmadığını kanıtlayan oyuncular

Çoğu kişi, başarılı olmanın mükemmel bir dış görünüm gerektirdiğini düşünse de pek çok yıldız bunun aksini ispatlıyor.

Haberler ntv.com.tr 13.12.2016 - 11:33

  • 1

    Tilda Swinton

    “Her zaman güzel olmadığımı biliyordum ve bu büyük bir avantaj. Bütün güzel arkadaşlarım bakış açılarını bu noktaya getirmeye başladı. Her zaman sarı saçlı, mavi gözlü, kalın dudaklı olduklarını hatırlarlar ve buna göre hareket etmeleri gerekir. Bu, benim sahip olmadığım bir baskı.”

  • 2

    Sarah Jessica Parker

    Parker, bilindik anlamda bir güzelliği olmadığını söylüyor, fakat kendinden emin ve başarılı bir kadın olmaktan da geri durmuyor:

    "Yaşıma uygun bir şekilde giyinmeye çalışıyorum ve neye benzediğim konusunda gerçekçiyim. Eğer fiziksel şeylerden güvensizliklerim olsaydı, çok heyecanlı biri olurdum. Benim endişelerim bunlardan daha önemli. Her şeyden önce çocuklarım ve sağlığı, kocam... Yeni iş fırsatlarının ortaya çıkıp çıkmayacağı konusunda endişeleniyorum."

  • 3

    Benedict Cumberbatch

    İngiliz oyuncunun yüzü için sert ve öfkeli tanımları yapılıyor. "İlk başlarda dışlanmaktan korktum ama zamanla şu an bulunduğum yerin ancak beceri ile hak edilebileceğini fark ettim” diyor.

  • 4

    Cate Blanchett

    Dünyadaki en güzel elf kadını olarak adlandırılan Blanchet’e büyük ağzı için okulda “kurbağa" gibi lakaplar takıldı. Oyuncu, küçük gözleri ve korkunç kulakları olduğunu düşündü. Bir röportajında, “Yıllar geçtikçe kendim ve görünüşüm hakkında çok fazla düşünmeyi bıraktım. Yaşlanma, gelişimimizin doğal ve büyüleyici bir parçası" dedi.

  • 5

    Javier Bardem

    İnsanlar sıklıkla Javier Bardem’in sağlam bakışları nedeniyle zor bir adam olarak düşünürler. Oysa tanıyanlar, İspanyol oyuncunun gerçekte narin ve utangaç bir kişiliğe sahip olduğunu söylüyor. Bardem’in, dış görünüşüyle ilgili kendiyle barışık yorumu şöyle:

    "Kendimi bir derginin kapağında gördüğümde tüm dünyanın delirdiğini fark ediyorum.”

  • 6

    Hilary Swank

    ABD’li oyuncu, kendiyle o kadar barışık ki, en iyi rollerinin fazla kadınsı olmadığı roller olduğu şakaları yapabiliyor. Asla güzellik hayali olmayan oyuncu, “İtiraf etmeliyim ki, başkalarının beni sevmesini sağlamak için görünmeli ve hareket etmeliyim diye düşündüğüm zamanlar oldu. Sonunda başarıya ulaştım. Tüm bu düşünceler beni endişelendirdi" şeklinde konuşuyor.

  • 7

    Daniel Craig

    Bond hayranları Craig'i yeteneklerinin yanı sıra dış görünüşü için de eleştirdiler. Craig, başarılı oyunculuğuyla bunların yanlışlığını kanıtladı ve en yüksek ücretli Bond oldu.

  • 8

    Eva Green

    Eva Green, ideal güzellikte kabul edilmese de kendine has görünüşü ve yetenekleri sayesinde tanınmayı başardı.

    İngiliz Instyle dergisine verdiği röportajda, “Los Angeles’ta kendimi çirkin ördek gibi hissediyorum. Sanki Venüs’ten ya da başka bir yerden gibiyim” dedi.

  • 9

    Vincent Cassel

    Doğa ona mükemmel bir görünüm vermese de oynadığı kötü karakterler o kadar karizmatik ki, küçük bir miktar sempatik bile gelebilir. Fransız oyuncu, kötü adamları oynamakta çok başarılı ve böyle bir imaj da onu daha cazip hale getiriyor.

  • 10

    Hugh Laurie

    Hugh Laurie, mükemmel yakışıklılıktan uzak olduğunu ve oyuncuların aslında nasıl göründükleri konusuna çok fazla takılmaması gerektiğini düşünüyor. "Oyuncular, Noel ışıkları gibi parlayana kadar izleyiciler gerçek sinemayı göremeyecekler" diyor.

  • 11

    Björk

    “Kendimi sadece yorgun olduğumda sevmiyorum. Bana çirkin olduğum ve yorgun olduğum iki fotoğrafımı gösterseniz, ikincisi için üzülürüm.”

  • 12

    Tim Roth

    Görünüşüne her zaman esprili yaklaşan oyuncu, “Çok ahmak görünüyorum” ya da "Kabul edelim ki Brad Pitt değilim" gibi yorumlar yapabiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız