Belçim Bilgin: Sonsuza kadar orada kalmayacağım

Eşi Yılmaz Erdoğan’ı Türkiye’de bırakıp, oğlu Rodin’le İngiltere’ye yerleştiğini doğrulayan Belçim Bilgin, sonsuza kadar orada kalmayacağını vurgulayarak "Dostlarım, ailem, arkadaşlarım, işim hepsi burada. Sadece Rodin’in eğitimi orada gider mi gitmez mi, ona karar vereceğiz" dedi.

Haberler 27.01.2018 - 10:49

  • 1
    ‘Cebimdeki Yabancı’ filminin oyuncuları Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız, önceki gün BKM Uniq’te bir araya geldi.
  • 2
    Bu yıl üç sinema filmiyle beyazperdede olacağını anlatan 34 yaşındaki Bilgin, oğlu Rodin’le İngiltere’de mutlu bir hayat yaşadıklarını vurgulayarak konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu.
  • 3
    Bilgin, “Londra’yı seçmemdeki neden Türkiye’ye mesafe olarak yakın olmasıydı. Günübirlik bile olsa geliyorum. Türkiye’den temelli gitmek zaten söz konusu bile olamaz" dedi.
  • 4
    Bilgin şöyle devam etti: "Dostlarım, ailem, arkadaşlarım, işim hepsi burada. Sadece Rodin’in eğitimi orada gider mi gitmez mi, ona karar vereceğiz. Sonsuza kadar orada olacağım gibi büyük cümleler kurmuyorum.”
  • 5
    “Oralar bana da iyi geldi, kendime daha çok zaman ayırıyorum” diyen Bilgin, eşi Yılmaz Erdoğan’ın konuyla ilgili düşünceleri sorulunca “Şahane bir şekilde destekliyor. Tek başıma yürütemezdim zaten. Yardımlaşarak yürütüyoruz bütün süreci” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız