Bensu Soral, sevgilisiyle birlikte seslendirme yaptı

Animasyon film ‘Doru’da sevgilisi Hakan Baş’la birlikte seslendirme yapan Bensu Soral, “Seslendirme yapmadan önce ‘İyi yapabilir miyim?’ diye biraz kaygılıydım” dedi. Baş ise, "Bensu’ya layık bir film yaparsak belki yine yollarımız kesişir” şeklinde konuştu.

Haberler 16.07.2017 - 16:28

  • 1

    ‘İçerde’ dizisiyle adından söz ettiren Bensu Soral, animasyon film Doru’da sevgilisi Hakan Baş’la birlikte seslendirme yaptı. 

  • 2

    “Doru’da Hakan’la beraber yer aldık. Hakan yapımcı tarafında olduğu için bunu keyif için yaptı. Ama bence çok başarılıydı, izleyenler bana hak verecektir” diyen Soral, “İş konusunda birbirimize her zaman fikir veririz ve manevi olarak da destek oluyoruz” şeklinde konuştu.

  • 3

    “İçerde, kurgusuyla, ekibiyle ve dolayısıyla reytingiyle çok başarılı bir proje oldu. Bana da çok şey kattı” diyen ünlü yıldız, Habertürk’e verdiği röportajda, “Yoğun bir sezon sonrası ‘Doru’da seslendirme yapmak da benim için farklı ve keyifli bir deneyim. Yapımcıları Hakan ve yakın dostum Alper (Özdemir) olunca tekliflerini hemen kabul ettim. Bence çok güzel bir film çıktı. Doru’nun çizgi filmini de severek takip ettiğimden hiç yabancılık çekmedim” dedi.

  • 4

    Filmde ‘Alaca’ adlı bir tayı seslendiren Soral, “Seslendirme yapmadan önce ‘İyi yapabilir miyim?’ diye biraz kaygılıydım ve aslında yaparken de emin olamadım. Umarım izleyiciler beğenir” ifadesini kullandı.

  • 5

    Animasyon filmlerini çok sevdiğini söyleyen Soral, “Bazılarının senaryoları filmlerden bile daha etkileyici olabiliyor. Son zamanlarda Frozen, Ice Age serisi, Mohana, Zootopia çok beğendiğim animasyonlardı” dedi.

  • 6

    Öte yandan Hakan Baş da “Yakın zamanda prodüksiyon tarafında da projelerimiz olacak. Bensu’ya layık bir film yaparsak belki yine yollarımız kesişir” yorumunda bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız