Boran Kuzum: Kendilerine karşı acımasız buluyorum

'Vatanım Sensin'in Leon’u Boran Kuzum, "Sosyal medyadan sevgisizliklerini gösteren insanları, asıl kendilerine karşı acımasız buluyorum" dedi.

Haberler 09.03.2018 - 10:34

  • 1
    Vatanım Sensin ile yıldızı parlayan 25 yaşındaki Boran Kuzum, hayatının bilinmeyenlerini, merak edilenlerini Elele dergisine anlattı.

    Tiyatro eğitimi almaya nasıl karar verdiniz, neydi tiyatronun büyüsüne kapılmanıza neden olan?

    - Meslek seçerken her şeyden önce odaklandığım konu, yaratıcılığıma uygun ve insanlarla ilişki halinde olabileceğim bir iş olmasıydı. Tiyatro da merkezine insanı alan, insandan beslenen ve insana dönen bir sanat dalı. Kendimi en iyi hissettiğim, tutkulu olduğum ve tüm kalbimi, enerjimi verdiğim işteyim.
  • 2
    Bir oyuncu olarak bugüne kadar aldığınız en acımasız eleştiri neydi?

    - Çok acımasız bir eleştiri aldığımı hatırlamıyorum. Eleştiri adı altında nefrete mesai harcayan, sosyal medyadan sevgisizliklerini gösteren insanları ise asıl kendilerine karşı acımasız buluyorum.

    “Vatanım Sensin”deki Leon karakteri seyirciye ne mesaj veriyor?

    - Leon, insanları doğuştan gelen milliyet, kültür, din gibi etiketleriyle yargılamamak gerektiğini, o etiketlerin altındaki insanı görebildiğimiz kadar insan olduğumuzu gösterdi bence.
  • 3
    Bir karaktere hayat vermenin en heyecan verici yanı ne?

    - Her yeni karakter yeni bir nefes. Yeni bakış açılarıyla hayata bakmayı deneyimlerken bunu seyirciyle paylaşmak, onların hayatına dokunmayı başarabilmek, belki de en güçlüsü hayatlarında bir şeyleri değiştirebilmek, bu mesleğin en heyecan verici yanı.
  • 4
    Yeni bir rol geldiğinde, göz önüne aldığınız ilk kriterler neler?

    - Rolün yapısından çok anlattığı hikaye önemli benim için. O karakterle ve hikayesiyle ben ne verebilirim insanlara, onu düşünürüm. Tabii ki rolün altından kalkabilecek olmam da gerekir.

    Tiyatro ve oyunculuk hayat adına neler öğretti size?

    - Sanatın her dalı farkındalık seviyesini artırır. Oyunculuk başka hayatlara, farklı psikolojilere ve kişisel çatışmalara ayna tuttuğu için, kendinden farklı olana hoşgörülü yaklaşabilmeyi sağlıyor.
  • 5
    Tiyatronun ülkemizdeki sıkıntıları malum. Bu noktada dizi oyunculuğu biraz da zorunluluk sayılır mı?

    - Zorunluluk olarak görmedim hiçbir zaman. Ben bu mesleğe platform gözetmeksizin tutkuluyum. Sette olmak da sahnede olmak da ayrı haz benim için.
  • 6
    Bugünkü Boran Kuzum olmanızda en önemli kişiler ve olaylar neler?

    - Ailem... Onlar her kararımda arkamda oldu. Şimdi farklı şehirlerde yaşasak da desteklerini her zaman hissederim. Sonra dostlarım gelir. Hayatımda olup bitenleri, kararlarımı konuşmaktan, danışmaktan çekinmediğim yakın arkadaşlarım... Düştüğüm zamanlarda kalkmama yardımcı olmuşlardır, daha güçlü hissettirmişlerdir bana. Ve ilişkiler... İyi ya da kötü biten her ilişki, beni hep daha ileriye taşımıştır.
  • 7
    Sizi hiç tanımayan birine kendinizi nasıl anlatırsınız?

    - Sevincini de, üzüntüsünü de, öfkesini de yakınındakilerle paylaşan, çok sevdiklerine kendinden daha çok değer veren, işine tutkuyla aşık olan, hem eğlenceli hem sakin, kısacası dengede, kendiyle barışık ve kendini dinlemeyi seven biri. Kendimden üçüncü şahıs gibi bahsetmem de komik oldu.
  • 8
    Vatanım Sensin'de hayat verdikleri Hilal ve Leon karakterleriyle çıkış yapan Miray Daner ile Boran Kuzum, geçtiğimiz günlerde ABD'de 'En İyi TV Çifti' seçildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız