Boşanmanın ardından Demet Şener'den yeni Cenk Küpeli açıklaması: Çocuk konusunda anlaşamadık

Cenk Küpeli ile boşanmasının ardından yeni bir açıklama yapan Demet Şener iddialara yanıt verdi. Şener, "Çocuk konusunda karşılıklı konuşarak hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar verip ayrıldık" açıklamasında bulundu.  

Haberler 13.01.2021 - 13:46

  • 1
    Demet Şener ve Cenk Küpeli, anlaşmalı olarak 19 aylık evliliklerini sonlandırdı. Ayrılık sonrası Şener sosyal medyadaki iddialar üzerine yeni bir açıklama yaptı.
  • 2
    Küpeli'nin maddi sıkıntılar yaşadığı ve baba olma isteğine Şener'in olumsuz yanıt verdiği iddialarına karşılık Şener şu mesajı yayınladı: "Gerekli açıklamaları yaptık. Fakat bazı yayın organlarında çeşitli iddialarla haber yapılmaktadır. Çocuklarım artık büyüdü ve markamın heyecanıyla yoğun bir çalışma dönemindeyim."
  • 3
    "Cenk'in çok istediği çocuk konusuna başlarda ben de sıcak baksam da kendimi yeni bir çocuk için hazır hissetmiyorum. Bu konuyu karşılıklı konuşarak hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar verip ayrıldık."
  • 4
    "Evliliğimiz boyunca maddi ve manevi bir sorun yaşamadık. Güzel bir evliliği bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz"
  • 5
    Şener'in 2005 yılında evlenip 2018 yılında yollarını ayırdığı ilk eşi İbrahim Kutluay'dan İrem ve Ömer isimli iki çocuğu bulunuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız