Brad Pitt: Artık Hollywood genç erkeklerin oyunu

GQ dergisinin Avustralya edisyonuna konuşan Brad Pitt, Hollywood’dan elini çekmeye hazırlandığını ima ederek, “Artık Hollywood genç erkeklerin oyunu” dedi.

Haberler ntv.com.tr 03.07.2019 - 10:19

  • 1

    Hollywood’un en beğenilen aktörlerinden Brad Pitt, GQ dergisinin Avustralya edisyonuna kapak oldu.

  • 2

    Derginin Temmuz-Ağustos 2019 sayısı için röportaj da veren 55 yaşındaki Oscar’lı aktör, Hollywood’dan elini çekmeye hazırlandığını ima ederek, “Artık Hollywood genç erkeklerin oyunu” ifadesini kullandı.

  • 3

    Pitt, “Prodüksiyon tarafındayken kamera arkasındayım ve bundan çok zevk alıyorum. Ama bu işi yapmam git gide azalıyor. Genel olarak bunun daha genç erkek oyunu olduğuna inanıyorum. Daha yaşlı karakterler için önemli bir iş yok” dedi.

  • 4
    “Sinemanın geleceğinin ne olduğunu, hangi şekle gireceğini merak ediyorum” diyen Pitt, “İnternet yayın platformlarını gerçekten takdir ediyorum, çünkü daha fazla sayıda kaliteli proje yapıldığını görüyoruz. Daha fazla yazar, yönetmen ve aktörün iş yaptığını görüyoruz. Bu durum ne kadar çok yetenekli insan olduğunu anlatıyor” ifadesini kullandı.
  • 5

    Quentin Tarantino’nun yazıp yönettiği, bu yılın merakla beklenen filmi Once Upon a Time in Hollywood’da Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaşan Brad Pitt, Tarantino’nun yönetmenlik kariyerini noktalamasıyla ilgili konuştu.

  • 6

    Pitt, “Hayır, hiç blöf yaptığını sanmıyorum. Bence cidden bitirdi. Yönetmenlerin oyununda düşmeye başladığı zamanın matematiğini anlıyor. Ama başka planları var ve uzun süre ona elveda demek zorunda kalmayacağız” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız