Brad Pitt sakatlandı

Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt, oğlu Maddox'la birlikte Beverly Hills'te alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Son kolundaki Ağrı kesici bantlar dikkati çeken Brad Pitt, son fikmi 'World War Z 2'nin setinde sakatlandığı ortaya çıktı.

Haberler 30.07.2016 - 09:22 Son Güncelleme : 30.07.2016 - 09:26

  • 1

    OĞLUYLA ALIŞVERİŞTE

    Brad Pitt, oğlu Maddox'la birlikte Beverly Hills'te alışveriş yaparken objektiflere takıldı. ABD'li aktörün sol kolundaki ayrıntı dikkat çetki.
  • 2

    SOL KOLUNDA BANT

    52 yaşındaki Pitt'in otopark görevlisine otomobilinin anahtarları teslim edenken çekilmiş fotoğraflarında sol kolundaki bantlar göze çarptı.
  • 3

    FİLM SETİNDE SAKATLANDI

    Çok geçmeden bu bantların ağrı kesici amaçlı olduğu ortaya çıktı. Brad Pitt, son fikmi 'World War Z 2'nin setinde sakatlandığı ortaya çıktı.
  • 4

    BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYOR

    Filmdeki bir aksiyon sahnesinin çekimi sırasında kolunun üzerine düşen Pitt'in bir süredir tedavi gördüğü belirtildi.
  • 5

    2017'DE VİZYONDA

    Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, Max Brooks'un 2006 tarihli Zombi Savaşı (World War Z) adlı kitabından uyarlandı. İlki 2013 yılında gösterime giren ve insanlar ile zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı anlatan filmin ikincisi 2017 yılında vizyonda olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız