Britney Spears'ın annesi konuştu: Karışık hisler içindeyim

Şarkıcı Britney Spears’ın annesi Lynne Parnell, kızının babasının vasiliğinin kaldırılması yönünde verdiği hukuk mücadelesiyle ilgili “Karışık hislerim var. Ne düşüneceğimi bilmiyorum” dedi. Öte yandan Spears'ın mahkemedeki ifadesinden bir gün önce acil yardım hattını aradığı ortaya çıktı.

Haberler 05.07.2021 - 07:15

  • 1

    The New Yorker için konuşan Lynne Parnell, 2006'da boşandığı James Spears ve kızı Britney Spears arasında yaşanan vasilik krizine ilişkin duygularını paylaştı.

    Babasına vasiliğin reddi davası açan Britney Spears hüsrana uğradı / Haber Detay-Tıkla oku

  • 2
    Konuyla ilgili detaylı yorum yapmayı reddettiği belirtilen Parnell, “Her yönüyle ilgili karışık hislerim var. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Çok acı, çok endişe var” dedi.

  • 3
    Öte yandan The New Yorker'ın haberine göre, Britney Spears'ın mahkemedeki ifadesinden bir gün önce yani 22 Haziran'da vasilik istismarının kurbanı olduğunu bildirmek için ABD'nin acil yardım hattını aradığı ortala çıktı.
  • 4
    Yayın kuruluşu, şarkıcıya yakın bir kişinin yanı sıra halihazırda ikamet ettiği Kaliforniya'nın Ventura County'deki kolluk kuvvetinin aramayı doğruladığını aktardı.
  • 5
    The New Yorker, Kaliforniya'daki acil yardım çağrıları genellikle halkın erişimine açık olsa da Ventura County'nin devam eden soruşturma gerekçesiyle Spears'ın arama kayıtlarını kapalı tuttuğunu yazdı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız