Britney Spears'ın menajerinin ardından avukatı da istifa etti

Yıllardır babasının vasiliğinden kurtulmak için hukuk mücadelesi veren şarkıcı Britney Spears'ın mahkeme tarafından atanan avukatı görevini bırakmak istediğini açıkladı. Geçen gün 25 yıllık menajerinin istifasıyla karşılaşan Spears, vasilik durumu nedeniyle kendi avukatını seçemiyor.

Haberler 08.07.2021 - 07:58

  • 1
    Britney Spears'ın mahkemede ifade vermesinin ve hayatının kontrolünü geri istemesinin ardından 2008'den beri şarkıcıyla çalışan, mahkemenin atadığı avukat Samuel D Ingham, istifa etme kararı aldı.
  • 2
    Los Angeles mahkemesine dilekçe veren avukat, mahkemenin Britney'e yeni bir avukat atamasının ardından görevi bırakacağını belirtti. Sputnik'in haberine göre Ingham, 2009'da Britney'in vasilik davasından 3 milyon dolar kazandı.
  • 3
    Britney, geçen hafta mahkemede verdiği ifadede Ingham'ın kendisine 'söyleyeceklerini kendisine saklaması gerektiğini' belirttiğini aktararak, avukatını kendisinin seçmek istediğini söylemişti. Şarkıcı, vasilik durumu nedeniyle kendi avukatını seçemiyor. Bunun yerine avukatlar mahkeme tarafından atanıyor.
  • 4
    Britney ifadesinde ayrıca, vasiliği sonlandırmak için bir dilekçe verebileceğini bilmediğini söylemişti. Bunun üzerine Ingham'ın bu konuda eksik bilgi verdiğine ilişkin soru işaretleri oluşmuştu. Ingham’ın son yıllarda Spears’ın isteklerine rağmen resmi bir başvuruda bulunmadığı tespit edilmişti.

  • 5
    Ingham'ın istifası Britney'in 25 yıldır menajerliğini yapan Larry Rudolph'un dün görevini bıraktığını açıklamasının ardından geldi. Rudolph, şarkıcının emekli olmayı düşündüğünü söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız