Çağla Şıkel ekranlara dönüyor (Magazin Turu - 21 Mart 2018)

Çağla Şıkel'den Emina Sandal'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler 21.03.2018 - 14:12

  • 1

    ÇAĞLA ŞIKEL EKRANLARA DÖNÜYOR

    Çağla Şıkel, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

    Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Şıkel, yakında bir magazin programı sunacağını, program için kıyafet aldığını söyledi.

    Asena Atalay'ın sunuculuğunu yaptığı programı bırakmasının ardından yerine Şıkel'in gelmesi bekleniyor. 

  • 2

    ADRIANO'NUN AİLE SAADETİ

    Beşiktaş'ın Brezilyalı defans oyuncusu Adriano, eşi Manuelli ve çocuklarıyla birlikte İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.

    Markalar Sokağı'nda gazetecilere poz veren Adriano ve ailesi, Zuma Restaurant'da öğle yemeği yedi.
  • 3

    MOTORLA 11 BİN KM YAPACAK

    ‘Çocuklar Sana Emanet’ filminde ‘Yağız’ karakteriyle sinemaseverle buluşmaya hazırlanan Ogün Kaptanoğlu, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.

    Aynı zamanda Easy Riders İstanbul motorsiklet grubunun kurucularından olan Kaptanoğlu, önümüzdeki aylarda arkadaşlarıyla birlikte motosikletle Avrupa’da 12 ülkeye giderek, 11 bin km yol yapacaklarını söyledi.
  • 4

    39’UNCU YAŞ KUTLAMASI

    Hidayet Türkoğlu, 39 yaşına girdi. Akasya AVM’de hizmete giren Louie İstanbul’da, eşi Banu, kızları Ela ve Lina’yla mütevazı bir akşam yemeğiyle doğum gününü kutlayan Türkoğlu, “Normalde yaş günü kutlamak gibi bir adetim yoktur. En büyük hazinem ailem, onlarla olmanın mutluluğu hiçbir şeyde yok” şeklinde konuştu.
  • 5

    "BURUNDA RÖTUŞ VAR"

    İdo Tatlıses önceki gün Nişantaşı’ndaydı.

    Bir burun operasyonu geçiren Tatlıses, habercileri fark edince bandajın görünmemesi için eliyle yüzünü kapattı. Ünlü şarkıcı, “Estetik yok, rötuş var sadece. Burun kemiği alınırken rötuş yapıldı" dedi.
  • 6

    SORULARA YANIT YOK

    Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile olan 10 yıllık evliliğini bitirmek üzere olan Emina Sandal önceki akşam bir erkek arkadaşı ile Etiler’deki bir mekanda yemek yedi.

    Emina Sandal mekan çıkışında “Yanınızdaki beyefendi kim?” sorularına cevap vermedi.
  • 7

    NUSRET'E GİTTİLER

    Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida, Juventus’ta forma giyen dünyaca ünlü golcü Mario Mandzukic’i Etiler Nusret’te konuk etti.

    Mekanda özellikle Beşiktaşlı taraflarların yoğun ilgisiyle karşılaşan iki yıldız futbolcu, hayranlarının fotoğraf isteklerini kırmayarak bol bol selfie çekildi.
  • 8

    ALIŞVERİŞ TURU

    Musa Uzunlar, Burcu Biricik ve Buğra Gülsoy'la rol aldığı '8.Gün' diziyle yeniden ekranlara dönen Cem Davran, Akmerkez’de objektiflere takıldı.

    Oyuncu Cem Davran, Akmerkez’de giyim mağazalarını ve kitapevini gezerek alışveriş yaptı.
  • 9

    “OLDU MU ŞİMDİ?”

    Mirkelam önceki gün bir AVM’deydi.

    Müzik için artık yaşlandığını dile getiren Mirkelam, “Yeni şarkıcılardan beğendiğiniz var mı?” sorusuna; “Politikacıların, futbolcuların nasıl sevileni, sevilmeyeni de varsa onlarda da öyle şunu seviyorum, bunu sevmiyorum diyemem” diyerek kaçamak cevap verdi. Uzun süredir Aysen Sabancı’yla birlikte olan Mirkelam, “Evliliği düşünüyor musunuz?” sorusunu soran muhabire çıkışarak, “Oldu mu şimdi?” diye yanıt verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız