Çağrı Çıtanak: Sarılmanın gücüne çok inanıyorum

Star TV’de ekrana gelen ‘Ateşböceği’nde Teo karakterini canlandıran Çağrı Çıtanak, İzleyicilerin seni tanımadan sevmesini sağlamak muazzam bir duygu. Fotoğraf çektirip sarılmak isteyenler oluyor. Sarılmanın gücüne çok inanıyorum" dedi.

Haberler 03.08.2017 - 15:14

  • 1
    Ateşböceğinin Teo'su Çağrı Çıtanak dizi ve kendi hakkında bilinmeyenleri Milleyet'ten Sercan Kısmet'e anlattı:

    ‘Teo’ nasıl bir karakter?

    Sokağı ve insanı çok iyi tanıyan bir adam. Aile ortamını Barış’la (Seçkin Özdemir) beraber yakalıyor. Bir de aşk işin içine girdiği zaman eli ayağına dolanıyor.
  • 2
    Sokağı ve insanı tanıyan biri olduğu için zor bir karakter. Nasıl bir hazırlık süreci geçirdiniz?

    Çok ağır olmadı. Hayatımda Teo karakterine benzeyen birkaç kişi var. Hepsinden biraz kattım.
  • 3

    Senaryoyu ilk okuduğunuzda neler hissettiniz?

    Okumadan kabul ettim. Karakter analizini okuduktan sonra, ‘Teo’yu oynamak istiyorum’ dedim. Hikayesini sevdim. Mecburiyetten bir süre yan kesicilik yaparak hayatını devam ettirmiş. O süre içinde Barış’ın da parasını çalmaya yeltenmiş ve tanışmışlar. Çok gerçek.

  • 4

    Yazın çalışmak sizi nasıl etkiliyor?


    Sıcakta çok gergin bir adam olurum. Ama yaz döneminde başlayıp uzun soluklu gideceğini öngördüğüm çok iş yaptım ve bu yüzden kondisyonluyum.

  • 5
    Senaryo seçimi yaparken sizin için önemli olan nedir?

    Karakterime inanmam gerekiyor. Hayat bir sürü andan ibaret. Şu an bir röportaj yapıyoruz. Ben bu anı, senin beni susup dinlemeni bile çok güzel oynayabilirim. Senaryo ne olursa olsun, saçma olay örgüleri olmadığı sürece her anı oynamak isterim.
  • 6
    Dizi süreleri çok uzun, sizce yorucu oluyor mu?

    Her hafta 140 dakika çekiyoruz. Oyuncu dinlenebiliyor ama setteki diğer çalışanlar daha çok yoruluyor. Bu hassas bir konu. Emek suistimal edildiği zaman, bende sigortalar atıyor!
  • 7
    İzleyiciler sizi dışarıda gördüklerinde nasıl tepki veriyor?

    İzleyicilerin seni tanımadan sevmesini sağlamak muazzam bir duygu. Fotoğraf çektirip sarılmak isteyenleroluyor. Sarılmanın gücüne çok inanıyorum.
  • 8
    Genç jenerasyon genelde oyuncu olmak istiyor. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

    Dışarıdan çok tatlı görünen bir iş. Oyuncu olmak isteyenlerin zorluklarla karşılaştıkları zaman şaşıracaklarına eminim.
  • 9
    Canlandırmak istediğiniz bir rol var mı?

    Bir zamanlar ruhsal bozuklukları olan bir adamı oynamayı istiyordum. Ama şu an kafamda öyle bir şey yok. Tek kriterim oynanabilir olması.
  • 10
    Ekran karşısında olan insanların formuna dikkat etmesi gerekir. Siz neler yapıyorsunuz?

    Spor kültürüm oldum olası yoktur. Spora şevksiz gittiğim için omzumu sakatladığım bile olmuştu. Sadece sabahları mekik çekerim. Omuzlarımın geniş olması avantaj. Yediğime içtiğime dikkat ederim.
  • 11
    Sosyal medyayı aktif kullanır mısınız, nasıl mesajlar alıyorsunuz?

    Aktif kullanıyorum diyemem. Çok ilginç mesajlar geliyor. Tepkileri dikkatli değerlendiriyorum ama olumsuz eleştirilere de kafamı takmıyorum.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız