Cara Delevingne Vogue'a kapak oldu

Vogue Dergisi’nin İngiltere edisyonuna kapak olan ünlü model ve oyuncu Cara Delevingne, biseksüelliği hakkında cesur açıklamalar yaptı.

Haberler ntv.com.tr 04.08.2016 - 15:48

  • 1

    KAPAK KIZI CARA

    Son olarak Margot Robbie ile başrolleri paylaştığı “Suicide Squad” filmiyle gündeme gelen 23 yaşındaki dünyaca ünlü model ve oyuncu, Cara Delevingne Vogue Dergisi’nin İngiltere edisyonu için poz verdi.

  • 2

    CESUR AÇIKLAMALAR

    Derginin Eylül 2016 sayısı için objektif karşısına geçen Delevingne, yaptığı cesur açıklamalarla da dikkat çekti.
  • 3

    EŞCİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISI

    St Vincent lakaplı kız arkadaşı Annie Clark ile 16 aydır flört eden Delevingne, cinsel yönelimi ve eşcinselliğe bakışıyla ilgili şunları söyledi:
  • 4

    "EŞCNSELLİĞİ KÖTÜ SANIRDIM"

    “Çocukken eşcinsel sözünü kötü bir kelime olarak kullanır, ‘çok gay’ derdim. Bütün arkadaşlarım bunu yapardı.”

  • 5

    "AİLEM DESTEK OLDU"

    Biseksüelliğini açıkladığında ailesinin kendisine destek olduğunu söyleyen ünlü model ve oyuncu, “Cinsel kimliğimi keşfettikten sonra ailem bana çok destek oldu. Ne kadar aşık olduğum belli, insanlar bana ‘sen eşcinselsin' dediklerinde, bu bana harika geliyor. Hepimiz su gibi akışkanız; değişiriz, büyürüz” şeklinde konuştu.

  • 6

    "MUTLULUĞUM KIZ ARKADAŞIMDAN"

    Kız arkadaşı St Vincent ile çok mutlu bir birlikteliği olduğunu söyleyen Delevingne, “Bugünlerde kendimi çok mutlu hissetmemdeki en büyük pay kız arkadaşımla yaşadığım aşka ait. Bu kelimelerin ağzımdan çıkması adeta bir mucize gibi” dedi.

  • 7

    "OLDUĞUM GİBİYİM"

    Delevingne ayrıca, “Cinselliğim hayatımda geçici bir evre değil. Olduğum kişiyim” şeklinde konuştu.

  • 8

    PODYUMDAN SİNEMAYA

    Podyumlardan beyazperdeye geçişi tartışılan Delevingne, son zamanlarda Hollywood'da konuşulan cinsiyetler arası ücret farkıyla ilgili düşüncelerini de anlattı.

  • 9

    "EŞİT İŞE EŞİT ÜCRET"

    “Ben hala öğreniyorum. Aşkla oynuyorum. Kendimi tamamen veriyorum” diyen yeni oyuncu, “Muhtemelen bana ödeme yapılmasaydı da bu işi yapardım. Ama işin gerçeği erkeklerle eşit işe eşit ücret ödenmesi gerekir. Aksi takdirde ben de yapmam. Çünkü eğer daha az ücreti kabul ederseniz herkese bu konuda örnek olursunuz ve bu döngüye dahil olursunuz” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız