Cristiano Ronaldo'nun estetik ameliyatları

Kaşlarından alın çizgilerine, dişlerinden saçlarına Real Madrid’in ve Portekiz milli takımının oyuncusu Cristiano Ronaldo’nun estetik müdahalelerini uzmanlar yorumladı.

Haberler ntv.com.tr 10.07.2016 - 14:32 Son Güncelleme : 10.07.2016 - 14:33

  • 1

    Çok küçük yaşlarda Manchester United takımında ünü yakalayan, şimdilerde Real Madrid’in yıldızı olan Christiano Ronaldo, Portekiz milli takımının da kaptanı.

  • 2
    Futbolun en ünlü yüzlerinden biri olan Cristiano Ronaldo, yıllar içinde büyük değişim yaşadı.
  • 3

    Estetik cerrah Alex Karidis, 31 yaşındaki yıldız futbolcunun genç yaşlarından bu yana geçirdiği değişime dair yorumlarını The Sun’a aktardı.

  • 4

    ALIN: YILDA 7400 LİRA

    Manchester United’da oynamaya başladığı dönemlerde kaşlarının arasında çizgi bulunduğunu söyleyen Karidis, bu kırışık görüntüyü yok etmek için oyuncunun her dört ayda bir botoks yaptırdığını düşündüğünü söyleyerek, “Göz çevresinde ve alnında botoks yaptırmasından dolayı cildi hemen hemen kusursuz görünüyor” dedi.

  • 5

    ÇİZGİLER: YILDA 5500 LİRA

    Ronaldo’nun burun ve ağız çevresindeki çizgileri yok etmek için dolgu yaptırdığını söyleyen Karidis, “Dolgular, zamanla ağız çevresinde oluşan gülümseme hatları gibi derinleşen çizgileri yok eder. Ronaldo’nun yüzü, dolgu maddesi enjekte edildiği için şimdi pürüzsüz görünüyor" dedi.

  • 6

    DİŞLER: 74 BİN LİRA

    Ronaldo, henüz ergenlik çağında bir genç olarak transfer olduğu Manchester United takımındayken dişleri eğri ve boşlukluydu. O yıllarını “Küçüktüm, çelimsizdim ve çarpık dişlerim vardı” diye aktaran yıldız United’a geçtikten iki yıl sonra dişlerine kaplama yaptırdı. Ünlü futbolcunun her bir diş için ortalama 3000 lira ödediği öğrenildi.
  • 7

    SAÇ: 37 BİN LİRA

    Ronaldo, 2013 yılında Monaco’da katıldığı galaya bu saç şekliyle damgasını vurmuştu.

    Londra’daki Belgravi Merkezi’nden saç değişim uzmanları, internet sitelerine, “Yıldızın en kısa zamanda saç dökülmesi başlar başlamaz önüne geçmeyek isteyeceğinden eminiz” yazdı. Son birkaç haftadır fotoğraflara yansıyan görüntülerde yıldızın hiç olmadığı kadar güçlü saçlara sahip olduğunu söylediler. 

  • 8

    KAŞLAR: YILDA 2220 LİRA

    Ronaldo, 2003 yılında, 18 yaşındayken İngiltere’ye futbol oynamaya gittiğinde toplum içinde hiç gür kaşlarıyla görüntülenmedi. Uzmanlar, oyuncunun, ayda 185 lira karşılığında kaşlarını incelttiğini düşünüyor. 

  • 9

    BURUN: 18 BİN 500 LİRA

    Ronaldo, burnuna estetik müdahalede bulunulduğu söylentilerine karşı her zaman sessiz kaldı. Estetik cerrah Alex Karidis, “Büyük bir ameliyat olmasa da burnunun ucuna küçük bir dokunuş yapılmış olabilir” diyerek, “Burnu, 10 yıl öncesine göre daha küçük görünüyor, ancak yüzünün gelişmesinden dolayı da öyle görünüyor olabilir” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız