Demet Akalın ve Aleyna Tilki tartışmasında son perde

Demet Akalın; “O benim idolüm, kendisini çok seviyorum” diyerek barış çubuğu uzatan Aleyna Tilki'yi affetti: Aferin ona. Küs kalmamak lazım.

Haberler 13.02.2017 - 10:03 Son Güncelleme : 13.02.2017 - 10:21

  • 1
    Demet Akalın ile Aleyna Tilki arasındaki tartışma tatlıya bağlandı. Her şey Demet Akalın'ın "Bu kızın sesine dayanamıyorum" demesiyle başladı. Aleyna, Twitter'a "Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz" yazdı. Bu söz gerginlik yarattı.
  • 2
    Demet Akalın'ın “Derslerine baksın, ışıkla falan çok uğraşmasın” sözü üzerine
    Aleyna geri adım atıp “Demet Abla üstadımız. Benim idolüm. Kliplerine ve şarkılarına bayılıyorum. Medya çok ilginç. Söylediğimiz şeyler başka yerlere çekiliyor. Küslük olduğuna inanmıyorum. Sesime dayanamayabilir. O ne derse, kabulüm saygı duyuyorum. Ortada yanlış anlaşılma var. O her şeyi en iyi bilir” diye konuştu.
  • 3
    Akalın, önceki gün Kuruçeşme Fahham çıkışı kendisine zeytin dalı uzatan Aleyna'yı affettiğini açıkladı: "Aferin Aleyna'ya. Ne güzel, ben de onu seviyorum. Küs kalmamak lazım."
  • 4
    Aleyna Tilki, okuldan attıldığı iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Okuldan sınav kağıdımı paylaştığım için uyarı aldım ama atılmam gibi bir şey söz konusu değil." Tilki, evine daha yakın bir okula kaydını aldırmak için harekete geçtiklerini söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız