Demet Şener ve İbrahim Kutluay boşanıyor

16 yıldır evli olan Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın boşanma kararı aldı.

Haberler 12.10.2016 - 12:45

  • 1

    16 YILDIR EVLİLER

    Demet Şener ile İbrahim Kutluay’ın birlikteliklerinde 16 yılı geride bıraktıkları bugünlerde boşanma kararı aldıkları öğrenildi.

  • 2

    HENÜZ DAVA AÇILMADI

    Dört yıllık flörtün ardından 2005'te Çırağan Sarayı'nda yapılan gösterişli bir düğünle evlenen ve iki çocukları olan çift henüz boşanma davası açmadı.

  • 3

    DEMET ŞENER AÇIKLAMA YAPTI

    Dava için gerekli talimatları veren Demet Şener konuyla ilgili olarak Renkli Sayfalar programına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

  • 4

    "BAŞKA YERE ÇEKENLERE SELAM OLSUN"

    “Bu haberin muatabı ben değilim. Benim ailem dağılıyor, reklamı mı düşüneceğim. Ben ailem deyip kocama inanıyordum. Ne zaman ki gerçekleri öğrendim... Her ilişki biter ve yenisi başlar. Başka yere çekenlere selam olsun. Yakında Aslı Hatemi açıklama yapacak."
  • 5

    "BOŞANMA KARARINI BEN ALDIM"

    "Benim alnım ak, başım dik. Dört senedir neler yaşadığımı siz biliyorsunuz, zaten her şeyi de anlattınız. Boşanma kararını ben aldım. Çok mücadele verdim. Tüm detayları zamanı geldiğinde öğreneceksiniz. Bugün defileye çıkacağım ve hiç kimsenin sorularını yanıtlamayacağım. İhanet haberlerini bana yalanladı, gerçekleri ben daha yeni öğrendim. Elimde belgeler var ve onlar yeter. Evleri hiçbir zaman ayırmadık.”
  • 6

    AVUKATTAN AÇIKLAMA

    Demet Şener'in avukatı Aslı Hatemi ise şu açıklamayı yaptı:

    "Şu an tarafımızdan açılmış bir boşanma davası söz konudu değil. Böyle bir durum olursa açıklama yapılacaktır. Ben aile mahremiyeti açısından herkesten anlayış bekliyorum. Temennim çekişmeli bir sürece girmemek. Umarım böyle bir sürece girmeyiz."
  • 7

    "BOŞANMA SEBEBİNİ AÇIKLAYAMAM"

    "Dava açıldığında müvekkilim adına gerekli açıklamayı ben yapacağım. Medeni kanunumuzda zina ve ihanet en ağır boşanma sebebidir. Bunu ispat ettiğiniz anda çok yüklü tazminat kazanırsınız. Ben boşanma sebebimiz hakkında şu an konuşamam takdir edersiniz ki."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız