‘Dizimiz sosyal bir proje’ (Anne)

‘Anne’ dizisinde Ali karakterini canlandıran Can Nergis, “Bu  işin parçası olmak mutluluk verici. Dizimiz aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi” dedi.

Haberler 11.02.2017 - 21:40

  • 1
    ‘Anne’yi oyunculuk kariyerinizde nasıl konumlandırıyorsunuz?

    26 ülkede modellik yaptıktan sonra oyunculuğa adım atan Can Nergis; Anne dizisini, yeni projesini ve hedeflerini Milliyet'ten Senem Aydın'a anlattı:  Genellikle televizyon dizisi denilince akla aşk ve entrika gibi klişeler gelir. Fakat ‘Anne’nin senaryosunu okuduğumda çok etkilendim. Hem çocuk hem de anne gözüyle anlatılan gerçek hikayeler var. Annelik bağının dünya üzerindeki en güçlü şey olduğunu düşününce, ne kadar inanılmaz bir hikaye yakaladıklarını bir kez daha anladım."
  • 2
    " Bu işin parçası olmak mutluluk verici çünkü gerçekten hayatımızın içinde olan ve çoğu zaman görmezden gelinen yaraları açıyor. İzleyiciyi, bu konulara daha duyarlı olmaya çağırıyoruz. ‘Anne’, aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi... Bu nedenle de kariyerimde özel bir yeri olacak."
  • 3
    Ali’nin yerinde olsaydınız ne yapardınız?

    Ali’nin yerinde olsaydım, aynı onun gibi davranırdım. Gazeteci olsa bile daha önce benzer bir şey yaşamış ve o konuyla ilgili bir travması var. Aynı zamanda çok güzel bir kalp taşıdığını ve çocukları çok sevdiğini görebiliyoruz.
  • 4
    Karaktere benzeyen yanlarınız var mı?

    Yardımsever, duyarlı ve sevgi dolu biriyim. İyi bir oyuncu olmak tabii ki çok önemli ama aynı zamanda vicdanlı, yufka yürekli ve iyilikten yana da olmak gerekir. Topluma ve birlikte yaşadığı insanlara karşı duyarlı olmayan kimseye tahammülüm yok. Eğer etrafımızda yardıma ihtiyacı olan birileri varsa kayıtsız kalmamalıyız, ben kalmam en azından, Ali de öyle.
  • 5
    Modellikten oyunculuğa geçişiniz nasıl oldu?

    Çin, Hong Kong, Malezya, Tayland ve Japonya derken 26 ülkede modellik yaptım. Sonra reklam oyunculuğuna adım attım. Pakistan, Hindistan, Güney Amerika’daki dizi ve film kadrolarına girdim. Yönetmenler “Oyuncu olsana” dediler, aklıma yattı. Yan roller almaya başladım. Sonra Türkiye’den gelen bir telefonla Ayvalık’ta ‘Her Şeye Rağmen’ dizisinin setinde buldum kendimi.
  • 6

    Yurt dışında oyunculuk adına bir şey yapmak istiyor musunuz?

    Menajerim Sema Erat’ın Avrupa’da bağlantılı olduğu ajanslar var, sanırım bazı projelerimiz olacak. Hedeflerimiz büyük.

    Modelliği bıraktınız mı?

    Evet. Çok iyi bir oyuncu olmak istiyorum.

  • 7
    Olmak istediğiniz yer neresi?

    Gidebildiğim yere kadar gitmek isterim. Alkışlanan işlerin içinde olmak gurur verici.
  • 8
    Cansu Dere ve Vahide Perçin’le karşılıklı oynamak nasıl?

    İkisi de ülkemizin çok kıymetli oyuncuları. Onlarla aynı ekipte olmak mutluluk verici. Uzun yıllar yurt dışında olduğum için her projelerini takip edememiş olsam da, başarıları kanıtlanmış ve ayakta alkışlanan oyunculardan kurulmuş bir kadromuz var. Buradan her birini tek tek tebrik ediyorum.
  • 9
    Yurt dışı macerası size neler kattı?

    Maceraperest biriyim. Gezmeyi, farklı yerler keşfetmeyi severim. Bu ruhum olduğu için İstanbul’dan çıkıp yurt dışında 26 ülkede modellik yaptım. Güzel bir macera kattı.
  • 10
    En çok nereyi beğendiniz?

    Tayland’ı beğendim, babamı da yanıma çağırarak orada Shewa isimli bir restoran açtık.
  • 11
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız