Düşes Camilla halkın gözünde hala 'Diana'yı mahveden kadın'

Kraliyet yazarı Clive Irving'e göre Düşes Camilla Parker, İngilizlerin gözünde hala 'Diana'yı mahveden kadın' ve eşi Prens Charles kral olunca gölgede kalmayı tercih edecek. The Crown dizisiyle şimşekleri yeniden üzerine çeken Camilla, hiçbir zaman Prenses Diana gibi parlamayacak.

Haberler ntv.com.tr 16.12.2020 - 07:02

  • 1

    Prens Charles kral olduğunda, eşi Cornwall Düşesi Camilla Parker, bir adım geride kalmaya çok dikkat edecek, çünkü kraliyet hayranları onu hala Diana’yı mahveden kişi olarak görüyor. İddia, kraliyet yazarı Clive Irving’e ait.

  • 2

    Irving’e göre 73 yaşındaki Camilla, 72 yaşındaki Prens Charles, annesi Kraliçe II. Elizabeth’in ardından tahta geçtiğinde, bir kral eşi olarak ‘göz önünde bir figür’ olmayacak.

  • 3

    'İKİNCİ KADIN' OLARAK GÖRÜLÜYOR

    Yakında okuyucuyla buluşacak olan ‘The Last Queen: Elizabeth II's Seventy-Year Battle to Save the House of Windsor’ adlı kitabın yazarı, Express’e verdiği röportajda, Camilla’nın kraliyet hayranlarının gözünde ‘ikinci kadın’ olduğunu ve Diana’yı mahveden kişi olarak nitelendirildiğini söyledi.

  • 4

    DİZİYLE ŞİMŞEKLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

    Kraliyet ailesini anlatan The Crown dizisinde kendisi ile ilgili sahnelere yer verilmesinin ve bu sahnelerde Prenses Diana ile evliyken Prens Charles ile ilişki yaşadığı gösterilmesinin ardından Cornwall Düşesi, sosyal medyadan nefret içeren yorumların hedefine oturtuldu.

  • 5

    Prenses Diana’nın özel ses kayıtlarına dayandırılan Prenses Diana’nın Kayıp Sırları adlı belgeselde Prens Charles ve Camilla ilişkilerinin, Charles ile Diana evliyken başladığı ve bu nedenle Diana’nın mutsuz bir evlilik hayatı yaşadığı anlatılıyor.

  • 6

    Prens Charles ile Camilla 2005’te evlendi. Prens Charles kral tacını taktığında Camilla’nın Prenses Consort (kralın karısı için verilen resmi unvan) unvanı alması bekleniyor. Ancak kraliyet yazarı Irving’e göre Camilla, Charles’ı gölgede bırakmamaya çalışacak.

  • 7

    Irving, “Bence geride kalmak için çok özen gösterecek. Camilla’nın sorunu ilişkisinin tüm geçmişi ve Diana’yı yok eden kişi olarak görülmesi. Bence Kraliçe de bir noktada onu böyle gördü. Bu, onun sırtında taşıyacağı kamburu. Kraliçe de Camilla’nın Charles-Diana evliliğinin altını oyan kişi olmasına üzülüyordu” ifadesini kullandı.

    Yine de Kraliçe, 2016’da Camilla’ya destek vererek onu Birleşik Krallık Özel Konseyi üyesi yapmıştı. Bu, Kraliçe’nin Camilla’ya saygı gösterdiği şeklinde yorumlanmıştı.

  • 8

    KRALİÇE'YE "ALDATILIYORUM" DEMİŞ

    1997 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Prenses Diana, hayatını anlattığı belgeselde, kendi sesinden, eşi Charles tarafından aldatıldığını ve bir gün ağlayarak Kraliçe Elizabeth’e gittiğini söyleyerek, Kraliçe’nin kendisine, “Ne yapman gerektiğini bilmiyorum. Charles, ümitsiz bir vaka” dediğini aktarmış, bu cevabın kendisinde travmaya neden olduğunu söylemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız