Ebru Şallı hack'lendi (Yazışma yayınladılar)

Eski manken ve spor eğitmeni Ebru Şallı'nın, sosyal medya hesapları hack'lendi.

Haberler 16.11.2016 - 10:37 Son Güncelleme : 16.11.2016 - 10:54

  • 1
    Şallı'nın hesabının hack'leyen kişi veya kişiler Şallı'nın Twitter hesabından Sinan Akçıl’ın şarkısını paylaşarak ‘Belki de insan hayatında gerçek aşkı bir kere yaşıyormuş’ notuyla paylaştı.
  • 2

    Daha sonra ise Şallı'nın Instagram hesabından milli futbolcu Arda Turan ile aralarında geçtiği iddia edilen yazışmalar yayınlandı. 

  • 3

    İşte o mesajlar:

    Arda Turan: Günaydın, özledim seni neredesin:)
    Ebru Şallı: Yoldayım

    Arda Turan: Hoşbulduk, ne zaman dönüyorsun:)
    Ebru Şallı: Yarın akşam. Sen de pazartesi değil mi.
    Arda Turan: Evet pazartesi sabah. Göremeyecek miyim seni:))

  • 4
    Arda Turan: Merak ettim, foto at çekimden:)
    Ebru Şallı: Atıcam, güzel bir plaj burası. Bakalım nasıl olacak, atarım foto.
    Arda Turan: İyi olur, sen her şeyin iyisini yaparsın. Kolay gelsin:)
  • 5
    Yaşanan bu gelişmelerden sonra Şallı, hack'lendiğini duyurdu.
  • 6
    39 yaşındaki Şallı, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: “Twitter ve Instagram hesaplarım hack’lenmiştir. Instagram’ı şu an geri almış bulunuyorum. Twitter’ı henüz geri alamadık. Son 6 saattir benim Twitter hesabımda yazılan yazılara itibar etmeyiniz”
  • 7
    Şallı ikinci yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı: “Sosyal medya hesabım hacklenmiştir. Instagram’ı geri aldık fakat Twitter hala bende değil. Gün boyu benim ağzımdan bazı yazılar Twitter’dan yazıldı ve silindi. Bu benim yıllardır dişimle tırnağımla kurduğum kariyerimi yok etmeye yönelik bir saldırıdır. Bazı yazışmalar, isimler değiştirilerek sunuluyor. İki çocuk annesi bir kadın olarak hem takipçilerimden, hem beni seven ve güvenen hem de yıllardır beni tanıyan basın mensubu arkadaşlarımdan bu konuda hassasiyetli ve vicdanlı davranmalarını rica ediyorum. Saygılarımla”
  • 8
    İspanya'nın Barselona takımında futbol kariyerine devam eden Arda Turan ise bu yazışmalar hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız