Elçin Sangu: Lady Diana’yı oynamak isterdim

Yeni dizi Çarpışma'nın yıldızı Elçin Sangu, "Gerçekten yaşamış birini canlandırmayı ister misin?" sorusuna, "Evet. Lady Diana’yı oynamak isterdim" diyerek yanıt verdi.

Haberler 02.12.2018 - 10:07

  • 1
    Çarpışma dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Elçin Sangu, BeStyle dergisine konuştu. Sangu, "Opera mezunu olmanın oyunculuğuna, canlandıracağın karakteri algılamana nasıl bir katkısı oluyor?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Opera hem müzik hem de oyunculuk sergilenmesini gerektiren bir sanat dalı. Bundan dolayı, teknik olarak zaten sahnede oyunculuk yapıyorsun. Tek farkı kamera karşısında olmaması, canlı sergilenmesi. Konservatuvarda öğrenmek zorunda olduğumuz şarkı söylemek, enstrüman çalmak ve dans etmek, şu an yaptığım mesleğin temelini oluşturdu diyebilirim."
  • 2
    Aklında yer eden bir müzikal veya müzikal oyuncusu var mı?

    "En son müzikal film “La La Land”i beğenerek izledim."
  • 3
    İnternet projesi de dahil birçok dizide yer aldın, geçen yıl bir film yaptın. Peki hiç tiyatro sahnesine çıkmak gibi bir hayalin var mı?

    "Tiyatro sahnesinde olmayı çok istiyorum. Bir gün yapacağımı düşünüyorum. Fakat şu anda hem dizi hem tiyatroyu aynı anda yapabileceğimi sanmıyorum."
  • 4
    Bu ara gerçek hayat hikayelerinin uyarlamalarıyla çok karşılaşıyoruz. Sen ister misin gerçekten yaşamış birini canlandırmayı? Öyle bir durum olsa kimi canlandırmak isterdin mesela, hiç düşündün mü?

    "Evet. Lady Diana’yı oynamak isterdim."
  • 5
    Modayla aran nasıl, takip eder misin? Mutlaka dolabımda vardır dediğin vazgeçilmez parçaların nelerdir?

    "Modayı çok fazla takip eden biri değilim. Ama ilgimi çeken ve beğendiğim bir şey varsa da almak isterim. Dolaptaki olmazsa olmazım deri ceketimdir."
  • 6
    Sosyal medyayı çok fazla kullananlardan değilsin. O nedenle hakkında çok fazla şey de bilemiyoruz. Ama bazı paylaşımlarından komik ve eğlenceli biri olduğunu tahmin ediyorum. Öyle misin gerçekten?

    "Genel olarak hayatta eğlenmeyi, gülmeyi seven biriyim. Etrafımdakilerden gelen yorumlar da hep o yönde."
  • 7
    Çok güzel bir kadınsın, bu oyunculuk sektörü açısından bir avantaj mı?

    "Güzellik bazı zamanlarda avantaj olsa da çoğu zaman dezavantaja dönüşebiliyor."
  • 8
    Büyüdükçe hayaller küçülür derler ama yine de sorayım. En büyük hayalin ne?

    "Büyüdükçe hayallerinin küçüldüğüne inanmıyorum. Bu da tüm genellemeler gibi yanlış. Şu anda olduğum yerden çok mutluyum. Bunun bir adım ötesi ne dersen, yönetmenliği denemeyi çok isterim."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız