Elles: Gerçekleri anlamakta güçlük çektiler

Alman sinema ve dizi oyuncusu Wilma Elles, Türkiye'nin zor günler atlattığını belirterek, "Türkiye'yi ve güzelliklerini bütün dünyaya anlatmaya devam edeceğim" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 20.08.2016 - 12:28 Son Güncelleme : 20.08.2016 - 12:37

  • 1

    ANLAŞILMASI ZOR

    Almanya'da katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı savunması üzerine, ülkesinde eleştirilen Wilma Elles, "Türkiye'de yaşadıklarımızın yurt dışında anlaşılması biraz zor. Ben gerçekleri anlattım. Onlar bunu anlamakta güçlük çektiler" ifadelerini kullandı.
  • 2

    DOSTLUK DEVAM EDECEK

    22. Saraybosna Film Festivali'ne konuk olarak katılan Elles, mevcut durumun en kısa zamanda iyileşmesi temennisinde bulunarak, Türk-Alman dostluğunun geçmişte olduğu gibi gelecekte de devam  edeceğine inandığını söyledi.
  • 3

    ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİM

    Türkiye'nin zor günleri atlattığını vurgulayan Elles, "Türkiye'yi ve  onun güzelliklerini bütün dünyaya anlatmaya devam edeceğim" ifadelerini  kullandı.
  • 4

    EŞİM KÖPRÜDEYDİ

    Elles, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında eşi ile birlikte İstanbul'da olduklarını belirterek, "Eşim Boğaziçi Köprüsü'ndeydi. Yaşadıklarımız çok ağırdı. Sabah uyandığımızda ne hissettiğimizin, nasıl rahatladığımızın tarifi anlatılmaz. İyi ki demokratik yolda yürümeye devam ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
  • 5

    SARAYBOSNA'YA HAYRAN KALDI

    22. Saraybosna Film Festivali kapsamında Bulgar yönetmen Ralitz  Petrov'un 'Kötü' ve Karadağlı yönetmen İvan Marinovic'in 'Siyah İğne' filmlerinin galasına katılan Elles, ilk kez geldiği Saraybosna'dan hayranlıkla söz etti.
  • 6

    YAPIMCILARLA GÖRÜŞTÜ


    Elles, Saraybosna Film Festivali'ne uzun zamandır katılmak istediğini belirterek, "Son derece görkemli bir festival. Burada, birkaç yapımcıyla görüştüm. Yapım aşamasında olan bir proje için Veysel Atasever ile bir araya geldik." diye konuştu.
  • 7

    YEMEKLER HARİKA

    Saraybosna'nın çok güzel bir şehir olduğunu söyleyen Elles, şehrin havasının, doğasının ve yemeklerinin "harika" olduğunu ifade etti.
  • 8

    CAROLINE GÖZLER ÖNÜNDE

    Elles, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin Bosna Hersek'te hala  gösterilmeye devam etmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, "Caroline  karakteri burada hala gözler önünde. Bu, Türk dizilerinin bütün dünyada izlendiği  ve hikayelerimizin anlaşıldığı anlamına geliyor" dedi.
  • 9

    YENİ SEZONDA EKRANDA


    Geçen sezon İdil karakterini canlandırdığı "Yeter" dizisinin yeni sezon çekimlerine yakında başlayacaklarını aktaran Elles, "Yeni sezonda süprizlerle yeniden ekranda olacağım. ifadesini kullandı.
  • 10

    BALKANLARDA BİLİNİYOR

    Türkiye'deki dizi izleyicisinin 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde  canlandırdığı 'Caroline' karakteriyle tanıdığı Elles, aynı dizinin Batı Balkanlar'da da gösterilmesi dolayısıyla bölgede de bilinen oyunculardan biri.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız