Engin Altan Düzyatan’ın yeni tutkusu

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, baba olduktan sonra hayatının değiştiğini, iki yeni merakının olduğunu açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 12.06.2016 - 15:02

  • 1

    BABALIK ONU DEĞİŞTİRDİ

    Oyuncu Engin Altan Düzyatan, sekiz ay önce kucağına aldığı oğlu Emir Aras'ın hayatını değiştirdiğini söyledi. Yakın çevresinden “Başka bir hava var üzerinde. Babalık çökmüş sana” laflarını daha sık duyduğunu ifade eden oyuncu, durumdan memnun olduğunu dile getirdi. 

  • 2

    GOL TUTKUSU

    "Ben başka şeyler peşinde koşarken meğer hayat beni babalığa hazırlamış" diyen Düzyatan, oğlunun hayatını ve alışkanlıklarını değiştirdiğini, baba olduktan sonra golfe merak sardığını söyledi.
  • 3

    BOĞAZ'DA BALIK TUTUYOR

    “Golfü hep hafife alırdım. Zor spormuş meğer. Altı saat oynadıktan sonra bir baktım, kolumun tuhaf yerleri ağrıyor” diyen Düzyatan, balık hobisinin de başladığını, Boğaz’a orkinos tutmaya çıktığını söyledi.

  • 4

    ÇOCUKLUKTAN BALIKÇI

    “Büyük balıklara heves ettim” diyen 36 yaşındaki oyuncu, çocukluğunda babasıyla birlikte Çeşme’de iskeleden balık tuttuğunu, balıkları öldürmeden, evde bir gün boyunca yüzdürüp canlı tuttuktan sonra ertesi gün denize bıraktığını anlattı.

  • 5

    BALIKLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRİYOR

    Şimdilerde “spor amaçlı” balık tuttuğunu söyleyen oyuncu, bu alışkanlığını şöyle açıkladı: “Büyükse geri bırakıyorsun. Tuttuğun 150-200 kiloluk balığı pişirip yiyecek halin yok. O 1,5-2 saatlik mücadele anları müthiş bir keyif veriyor. Sonra birlikte bir fotoğraf çektiriyorsun, mücadele için teşekkür edip denize atıyorsun.”

  • 6

    ERTUĞRUL'DAN SONRA ÖZEL HAYAT

    TRT’de ekrana gelen ve geçen hafta sezon finalini yapan "Diriliş Ertuğrul" dizisinin başrol oyuncusu Düzyatan, Ertuğrul Gazi rolünü üstlendikten sonra özel hayatını daha dikkatli yaşamaya çalıştığını söyledi.
  • 7

    OYUNCUYA BAKIŞ FARKLI

    Türkiye, oyuncuyu tam oyuncu olarak benimseyen bir ülke değil. Oynadığın rolün kriterlerinin uzağına düşmemelisin. Bir şekilde öyle sahipleniyorlar. Senin de o ruhu bozmaman lazım. Her oyuncu önemli bir karakteri canlandırırken aynı hassasiyeti yaşar” dedi.

  • 8

    GİZEMLİ OLMAYA ÇALIŞIYOR

    Dizi nedeniyle daha az görünmeye çalıştığını söyleyen Düzyatan, “Oyuncu gizemli olmalıdır hikayesi bu aslında. Hep söyleyip de yapmaya çalıştığımız fakat bir türlü yapamadığımız bir durum” dedi.

  • 9

    NESLİŞAH ALKOÇLAR'LA EVLİLİK

    2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile evlenen Düzyatan,  “Hayatımın şekillendiği yönden çok memnunum” açıklamasını yaptı. 

  • 10

    YENİ FİLM GELİYOR

    Düzyatan’ın yeni filmi ‘Ve Panayır Köyden Gider’ bu hafta vizyona giriyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız